Avocat Piperea: Dacă Iohannis face asta, trebui forțat să demisioneze prin masive proteste

Dacă Iohannis îl ține interimar tot pe Cîțu sau îl propune ca viitor premier pe Rareș B., înseamnă că e iresponsabil sau complice și, deci, va trebui forțat să demisioneze prin masive proteste de stradă, consideră avocatul Gheorghe Piperea.

„Cîțu a fost, în sfârșit, demis. S-a dat superman, s-a urcat pe locomotiva electrică, și-a făcut selfie și a fost matrafoxat. La fel ca și naivii și imprudenții săi suporteri, care au crezut că pot scăpa și de dosare, și rămâne cu vastul în borcanul cu mierea publică.
Așa-zișii analfabeți funcționali, conspiraționiștii și negaționiști care nu au ridicat în slăvi lucrurile fantastice făcute de el în plandemie promit să îi asigure, din taxele și impozitele lor, o ciorbă caldă zilnic viitorului condamnat Cîțu. Și ciracilor lui. Nu ne supărăm noi din atâtica… 😈

Dacă Iohannis îl ține interimar tot pe Cîțu sau îl propune ca viitor premier pe Rareș B., înseamnă că e iresponsabil sau complice și, deci, va trebui forțat să demisioneze prin masive proteste de stradă.
Hai Liberare!”, a scris Piperea pe pagina sa de Facebook după ce moțiunea de cenzură a trecut.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu