Avocat: Facebook-ul manipulează în favoarea sexului inter-rasial

fb22

Avocatul Mihai Rapcea scrie pe blogul personal:

Am dovada supremă că algoritmul programului de socializare facebook este scris, având inclusă o linie de comandă secretă, prin care ţi se oferă adăugarea facilă de prieteni cu precădere din alte rase/zone geografice îndepărtate.

Să vă explic cum m-am prins. Uneori, atunci când vreau să deschid mai mare poza de profil a cuiva (deh, am chiorât la bătrâneţe, nu mai am privirea aia ageră cu care săgetam din înălţimi MIRC-ul, pe vremuri) deci când dau click pe poza de profil, în dreapta îmi apar nişte oferte de prietenii. Ei bine, am observat că unele personaje se repetă cu obstinaţie. În general e vorba de persoane străine, din alte colţuri ale lumii, cu care am cel puţin un prieten comun. Şi cum am câţiva iranieni şi palestinieni prieteni în listă, mă trezesc cu tentaţia împrietenirii cu un singur click, cu un prieten din facebook-ul respectivului iranian/palestinian.

Aşa m-am prins că facebookul a primit misiunea de instrument – din partea liderilor oculţi ai Noii Ordini Mondiale, de a accelera (dacă se poate) mixajul inter-rasial şi cultural – care să ducă la aneantizarea identităţilor rasial-culturale, şi implicit, individuale.

Astfel, dacă deschid imaginea de profil a unui prieten din listă (mai ales femeie !), Sistemul înţelege că am accesat la nivel mintal fişierul Prieteni – categorie generală – căutare femei, deci sunt deschis (sugestibil) la acest nivel – sunt deci subiect apt pentru influenţă şi manipulare. Aşa că îmi bagă în dreapta imaginii câteva propuneri de persoane cărora să le dau add, pe simplul motiv că există în faţa mea şi avem măcar un prieten comun. Şi face asta deşi nu i-am cerut-o. Şi o face cu un scop. Căci una dintre acele persoane este invariabil de sex opus, mai tânără, de altă religie şi eventual rasă.

Acu, să ne înţelegem…

90% din oamenii care au cont de fb recunosc că folosesc această reţea de socializare preponderent în scopul contactării de persoane de gen opus, din raţiuni de flirt/relaţie/sex.
Restul de 10% nu recunosc.
În aceste condiţii, băieţii deştepţi de la facebook s-au gânditi că pot influenţa deciziile de alegere ale partenerilor, prin tot felul de manevre subtile, precum cea descrisă mai sus.
Scopul ascuns al programului este de a mări şansele ca tu să alegi un partener de flirt/relaţie/sex cât mai diferit cultural, rasial şi religios. Altfel, de ce mi-ar tot propune-o facebook-ul, cu atâta insistenţă pentru a o adăuga în lista de prieteni pe sfiaosa Shadya Wadi, musulmancă din îndepărtatul Kuala Lumpur, Malaezia ?! Este exact cât trebuie de tânără şi de frumoasă (conform canoanelor malaeziene) pentru a mă atrage (dacă aş fi suficient de tânăr de disperat şi singur – pe întreaga planetă).

fb5

Observaţi că nu apare întâmplător, şi mereu prima la profilul acestui tip (care nu, nu e prietenul comun cu respectiva). Numele celor de sub ea se schimbă, doar ea rămâne constantă.

fb4

Observaţi că nu apare întâmplător, şi mereu prima la profilul acestui tip (care nu, nu e prietenul comun cu respectiva). Numele celor de sub ea se schimbă, doar ea rămâne constantă.

fb3

fb2

Aşa se face că Shayda mă invită zâmbitoare să îi dau add, de pe mai toate pozele de profil ale prietenilor din lista mea. Într-o zi am să-mi pierd controlul şi nu mă voi mai opune tentaţiei irezistibile de a-i da add Shaydei. Aşa că dacă auziţi peste vre-un an sau doi că mi-am părăsit copil, nevastă şi am fugit cu una din Kuala Lumpur, să ştiţi că nu eu, ci facebook-ul e de vină pentru asta. Eu sunt doar o biată victimă, ca voi toţi de altfel. Victimele propriilor dorinţe şi pasiuni, manipulate de cei ce doresc să ne distrugă identitatea.

fb1

VEZI SI: VIRAL PE NET: Cum a procedat un roman cu vaccinarea fetiței sale (Cititi si raspanditi!)

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *