Avertismentul „Stăpânilor Lumii”: SUA și Iranul vor transforma lumea în câmp de luptă!

Consiliul pentru Relații Externe, una dintre cele mai cunoscute organizații ale elitelor financiare și politice, a lansat un avertisment referitor la criza iraniană.

Faimosul Consiliul pentru Relații Externe lansează un avertisment înfricoșător pe fondul escaladării dramatice a tensiunilor dintre SUA și Iran. Într-un mesaj postat pe twitter, președintele acestui for, Richard N. Haass. îi avertizează pe cei care cred că un război cu Iranul ar fi la fel cu orice altă campanie militară anterioară că sunt incredibil de naivi.

„Un război cu Iranul nu va arăta ca războiul din Golf din 1990 sau războaiele din Irak din 2003. Se va lupta în întreaga regiune cu o gamă largă de instrumente împotriva unei game largi de ținte civile, economice și militare. Regiunea (și posibil lumea) va fi câmpul de luptă”, a scris președintele Consiliului.

Într-un al doilea mesaj, Haass a afirmat că acțiunile americane din Irak vor duce la exercitarea de presiuni foarte mari din partea autorităților irakiene pentru ca Statele Unite să părăsească țara. „Rezultatul va fi o influență iraniană mai mare, terorism și intensificarea luptelor în Irak”.

Consiliul pentru Relații Externe este una dintre cele mai cunoscute organizații ale elitelor financiare și politice. Susținătorii așa-ziselor teorii ale conspirației susțin că acest Consiliu, alături de Grupul Bilderberg și Comisia Trilaterală, exercită o influență uriașă asupra guvernelor lumii.

Revenind, însă, la criza dintre SUA și Iran, o sursă despre care se spune că ar fi în „contact strâns” cu înalți oficiali de securitate din Administrația Trump a declarat pentru site-ul Axios că Iranul s-ar putea răzbuna pentru eliminarea lui Soleimani prin lansarea unui cyberattack masiv. Acesta ar fi, potrivit colaboratorilor lui Trump, „cel mai probabil mod prin care Iranul ar putea riposta”. Autor: Ovidiu Druga

Vezi: Un SUBMARIN NUCLEAR E GATA SA ATACE IRANUL

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.