AVERTISMENT. Streinu-Cercel este STUPEFIAT! „Lumea nu poartă mască pe drum”. „In CINCI-ZECE zile vom avea o problema”


Managerul Institutului Matei Balș spune că se așteaptă ca în următoarele 5-10 zile să crească drastic numărul de infectări severe cu noul coronavirus, după ce a văzut aglomerații în piețe.

„Lumea să înțeleagă să stea în casă”
„Din păcate, din cauza aglomerărilor care au fost zilele astea, mă aștept ca în următoarele 5-10 zile să avem o problemă cu infecțiile acute, de data asta, și potențial severe. Asta peste circa două săptămâni. Aici revin cu rugămintea susținută ca de sărbătorile Pascale, lumea să înțeleagă să stea în casă, să nu se vadă cu bunicii, cu străbunicii pentru că acum este momentul în care se pot produce cele mai nenorocite infectări și mi-aș dori să trecem cu bine peste acest eveniment.

„Sunt stupefiat. Lumea nu poartă mască pe drum”
Adrian Streinu Cercel trage un semnal de alarmă cu privire la necesitatea purtării măștilor în mod corect. Medicul susține că este stupefiat de faptul că mulți nu conștientizează că măsurile de protecție sunt absolut necesare, iar alții folosesc măști în mod incorect.

„Mă uit în continuare stupefiat la faptul că, în continuare, lumea nu poartă mască pe drum. Iar atunci când e purtată, masca nu e purtată cum trebuie, ci e purtată sub nas sau protejează doar bărbia. Prin nas pătrunde virusul, dacă țin o mască sub nas, nu are niciun fel de importanță”, a explicat Adrian Streinu-Cercel, aseară, la o emisiune TV”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *