Avertisment SOC al Olguței Vasilescu! Vor tăia toate pensiile și salariile

Lia Olguța Vasilescu reacționează la declarația lui Dragoș Anastasiu, care anunța că 400.000 de bugetari vor fi dați afară până în 2020. Aceasta consideră că anunțul nu aduce nimic nou și l-a tot spus Florin Cîțu de luni de zile.

Olguța Vasilescu nu vede nimic nou în declarația Preşedintelui Camerei de Comerţ Româno-Germane, Dragoș Anastasiu, despre care spune că a tot fost spusă de Florin Cîțu, cel care va fi ministru de Finanțe PNL.

„Domnul Anastasiu nu ne spune nimic nou. El ne spune ce ne comunică de câteva luni Cîțu, viitor ministru de finanțe într-un cabinet al PNL. Vorbesc acești domn despre cota progresivă de impozitare. Adică nu mai taie 25% din salarii, le impozitează. Exact cum au făcut în 2010 cu pensiile.

CCR nu a acceptat sub nicio formă tăirea pensiilor, considerându-le un drept de proprietate, iar atunci au introdus CASS și le-au impozitat, scăzându-le în medie cu 15%. Același lucru se pregătesc să facă acum cu salariile și atenție, nu sunt afectați doar bugetarii, ci toți salariații din România pentru că această cotă progresivă se calculează pentru toată lumea.

Același lucru probabil va face și cu pensiile”, a declarat Olguța Vasilescu, pentru Antena 3.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *