Avertisment pentru romani! Raed Arafat ANUNTA ce ne așteaptă: Vom avea două probleme


Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a vorbit recent, la Antena 3, despre ce se va întâmpla cu coronavirus la vară. Șeful DSU crede că virusul nu va muri la vară, însă s-ar putea să scadă rata transmisiei, pierzând totuși din putere.

Raed Arafat este pesimist atunci când vine vorba de perioada de vară și posibilitatea ca noul coronavirus să dispară. Șeful DSU spune că este posibil să se piardă din puterea transmiterii, dar acest lucru nu este cunoscut încă.

Căldura poate reduce rata de răspândire a noului coronavirus, dar nu ucide virusul
Întrebat dacă există indicii că virusul moare odată cu venirea căldurii, Arafat a spus că nu se va întâmpla asta, însă este posibil să se piardă din puterea transmiterii, a anunțat Arafat miercuri seară la Antena 3.

Citiți și:  Arafat, ANUNT de ULTIMA ORA: Totul se schimbă chiar de astăzi

„De murit nu. E posibil să se piardă din puterea transmiterii, dar încă nu știm până nu vedem acest lucru …Sunt mai mulți colegi care au opinia că în timpul verii e posibil să avem o scădere, dar la toamnă concomitent cu gripă o să înceapă să crească.

Cred că acum este mult mai importantă vaccinarea antigripală decât înainte. Măcar te protejezi împotriva uneia dintre cele două rele, care vor fi gripă și covid. Spun insistent la toată lumea să se vaccineze”, a declarat Arafat, adăugând că cele două virusuri (gripă și covid – n.red.) se pot suprapune.

Noul coronavirus nu moare vara
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, afirmă că noul coronavirus poate să atace în mai multe valuri.

Citiți și:  Arafat dezvaluie cel mai negru scenariu. News alert

„Poate că acum vine vara, vine vreme frumoasă și totul este ok. Noi nu știm cum va fi, va veni gripă sezonieră care și ea este o problemă serioasă și va veni lângă ea COVIDUL, dacă e așa cum spun oamenii de știință. Vom avea două probleme convergente, care amândouă au aproape aceleași simptome cu diferențe… dar e greu să le diferențiezi”, a mai spus Arafat la Sinteza zilei.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile