AVERTISMENT pentru Iohannis. Olguța Vasilescu pregătește MAREA RAZBUNARE!


Pentru Klaus Iohannis urmează o perioadă extrem de complicată, dacă este să dăm crezare amenințărilor care vin din PSD.

După refuzul preşedintelui în privinţa numirii Olguţei Vasilescu în funcţia de ministru al Dezvoltării, social-democraţii anunţă că vor folosi toate mijloacele legale pentru a-l obliga pe preşedinte să îşi respecte obligaţiile.

„PSD a avut suficientă răbdare. Urmează să facem uz de mijloacele legale şi constituţionale pentru a-l determina pe preşedintele „Beţe-n-Roate’ să îşi respecte obligaţiile pe care le are faţă de lege şi de cetăţeni. (…) Este mânat de frustrări personale şi nu ştie decât să blocheze. Va rămâne în istorie drept „Preşedintele Beţe-n-Roate’. Face tot ce poate pentru a bloca PSD să facă investiţiile atât de aşteptate de cetăţeni”

Citiți și:  Iohannis, despre noul SCANDAL POLITIC: Pot să vă spun din sursă sigură, prezidențială, că această OUG urmează să fie dată

Este pentru a patra oară când Iohannis refuză numirea Olguţei Vasilescu în funcţia de ministru al Dezvoltării. Motivul invocat de această dată este lipsa pregătirii de specialitate necesară pentru conducerea acestui minister.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile