AVERTISMENT: Există riscul unui atac terorist al jihadiştilor în Europa

atac-terorist-europa

Europol avertizeaza ca exista riscul unui atac armat al arabilor in Europa

Oficiul de Poliţie al Uniunii Europene (Europol) a alertat săptămâna trecută forţele de poliţie din Europa şi Statele Unite asupra riscului unui acţiuni armate a activiştilor jihadişti în perioada următoare, relatează marţi agenţia EFE citând surse din unitatea de luptă antiteroristă spaniolă.

Conform acestor surse, alerta face referire la posibilitatea unui atac asupra unui membru al forţelor de poliţie sau asupra unui soldat pentru a-l deposeda de armamentul din dotare, pentru ca apoi respectivul terorist să folosească acest armament împotriva civililor dintr-un loc public.

 

NOTA REDACTIEI:

La ce se plang atat curvele astea?

Oare nu Uniunea Europeana este responsabila pentru islamizarea Europei?

Eurabia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. Sunt de vina toţi NEO COMUNIȘTI din parlamentul european! Este trădare de tara și fata de Europa sa susții multiculturalismul mai ales ca islamiști sunt extrem de violenți!
    Nu pot sa fiu niciodată de acord sa susţi niște teroriști și infractori chiar indiferent de unde vin și cat de săraci sunt!

  2. Sunt de vina toţi NEO COMUNIȘTI din parlamentul european! Este trădare de tara și fata de Europa sa susții multiculturalismul mai ales ca islamiști sunt extrem de violenți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.