Avertisment DUR pentru Raed Arafat. News alert


Jurnalistul şi publicistul Ion Cristoiu afirmă că secretarul de stat în MAI Raed Arafat va fi ţapul ispăşitor al regimului Iohannis pentru măsurile exagerate din timpul crizei coronavirusului, dar şi pentru întârzierea relaxării restricţiilor.

Ion Cristoiu spune că sacrificarea secretarului de stat Raed Arafat vine pe fondul apariţiei unui curent în care analiştii caută răspunsuri la întrebări de genul cum a fost posibil să fie impuse restricţii atât de dure în timpul crizei coronavirusului, dar şi cine sunt cei care care au manipulat informaţiile pentru a ţine oamenii în case.

“Întrebările cum a fost posibil se vor înmulţi. Indiscutabil, în România, aşa cum a spus şi dl. Vasile Astărăstoae, ţapul ispăşitor va fi Raed Arafat. Raed Arafat este bolnav după apariţii mediatice. El s-a afişat peste tot ca fiind şeful Partidului Carantinei. Singurul consecvent în ţinerea noastră în case, chiar şi acum, este dl. Raed Arafat”, a afirmat jurnalistul, potrivit Mediafax.

Citiți și:  Arafat, atacat DUR de Monica Pop: DSU dezinformează CLAR și AMENINȚĂ ca să își ASCUNDĂ greșelile

Ion Cristoiu este părere că susţinerea populară de care s-a bucurat Raed Arafat, în detrimentul preşedintelui Iohannis, se va întoarce împotriva secretarului de stat.
“Raed Arafat este o personalitate nesuferită actualului regim Iohannis. Au vrut să-l şi dea afară.În prima fază a crizei, când era panică, Raed Arafat a beneficiat de 80% încredere în sondaje. Iohannis a avut 30%. Diferenţa din sondaje faţă de Iohannis îl va costa scump pe Raed Arafat. Iohannis nu va ierta că o personalitate a devenit vedeta României. Probabil aşa se va întâmpla şi cu Ludovic Orban, ca un fel de gelozie”, susţine publicistul.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Citiți și:  Arafat, ANUNT cumplit în direct. Șoc total pentru români!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *