“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALNOUTATISTIRI

AVERTISMENT din partea GUVERNULUI SUA pentru intreaga Europa. Ce pregateste ISIS este INFIORATOR

guvern sua isis

Guvernul SUA şi-a avertizat cetățenii în legătură cu o „amenințare continuă” a atacurilor teroriste care au avut loc în întreaga Europă.

Departamentul de Stat a cerut călătorilor americani să fie „atenți” la posibilitatea ca extremiștii să poată efectua atacuri cu „avertisment subtil sau deloc”.

Sfatul, publicat pe site-ul departamentului, a citat recentele incidente din Franța, Rusia, Suedia, Marea Britanie, Spania și Finlanda ca fiind o dovadă a intenției lui ISIS de a efectua atacuri pe întreg continentul.

„În timp ce guvernele locale continuă operațiunile de combatere a terorismului, Departamentul rămâne preocupat de potențialul viitoarelor atacuri teroriste”, se arată în declarație.

„Cetățenii americani trebuie să fie mereu atenți la posibilitatea ca simpatizanții terorişi sau extremiștii auto-radicalizați să poată produce atacuri fără niciun fel de avertisment”.

VEZI SI: „ISIS VA ATACA ROMANIA”. Ce amenințări a primit Sabbagh de la jihadisti

S-au enumerat mai multe locuri considerate a fi cu un risc mai mare, cum ar fi locurile turistice, noduri de transport, piețe, centre comerciale și facilități guvernamentale locale.

„În plus, hoteluri, cluburi, restaurante, locuri de cult, parcuri, evenimente de înalt nivel, instituții de învățământ, aeroporturi și alte ținte rămân locații prioritare pentru posibilele atacuri”, se mai menţiona în document.

Cetățenii americani ar trebui să „exercite o vigilență suplimentară” în aceste locații.

Ghidul actualizat detaliază o varietate de tactici care ar putea fi folosite în orice atac potențial, inclusiv armele de foc sau utilizarea vehiculelor ca modalitate de a lovi mai multe persoane.

Aceste sfaturi au luat în calcul ultimele atacuri ale lui ISIS în care au fost implicate camioane și mașini pentru a intra în pietoni, aşa cum s-a întâmplat la Barcelona, ​​Londra, Nisa, Berlin, Stockholm și Paris, scrie Independent.

VEZI SI: „Cel mai mare dusman al Romaniei in acest moment nu e ISIS, nici Rusia, ci haita de politicieni corupti!”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.