Avertisment de ultimă oră! Vine GERUL năprasnic

Se anunță ger năprasnic! Vremea se va schimba radical în următoarele zile, în toată țara. Se anunță temperaturi chiar și de -7 grade.

Astăzi, temperaturile se anunţă a fi normale pentru această perioadă. Pe zi vor fi înnorãri temporare şi se vor semnala precipitaţii slabe, predominant sub formã de ninsoare, în nord şi nord-est.

Spre seară, se vor semnala precipitaţii în extremitatea sud-vesticã a ţãrii, iar pe timp de noapte, vor cădea precipitaţii moderate cantitativ în partea de sud-vest a ţării, dar şi local.

La munte va ninge şi se anunţă un strat gros de zăpadă în Carpaţii Meridionali, sudul Crişanei, Banat şi local în Oltenia şi Muntenia.

În zona de sud a României vor cădea precipitaţii sub formă de ploaie şi lapoviţă.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificãri în a doua parte a intervalului în sud-vestul şi sudul teritoriului, precum şi în zona de munte, cu viteze ce vor depãşi la rafalã 65…70 km/h în sudul Banatului şi în zona montanã aferentã precum şi pe crestele Carpaţilor Meridionali.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 şi 6 grade, iar cele minime între -7 şi 2 grade, mai ridicate pe litoral. În zonele joase de relief, se va semnala ceaţã.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *