Avertisment de ultimă oră! Vine GERUL năprasnic

Se anunță ger năprasnic! Vremea se va schimba radical în următoarele zile, în toată țara. Se anunță temperaturi chiar și de -7 grade.

Astăzi, temperaturile se anunţă a fi normale pentru această perioadă. Pe zi vor fi înnorãri temporare şi se vor semnala precipitaţii slabe, predominant sub formã de ninsoare, în nord şi nord-est.

Spre seară, se vor semnala precipitaţii în extremitatea sud-vesticã a ţãrii, iar pe timp de noapte, vor cădea precipitaţii moderate cantitativ în partea de sud-vest a ţării, dar şi local.

La munte va ninge şi se anunţă un strat gros de zăpadă în Carpaţii Meridionali, sudul Crişanei, Banat şi local în Oltenia şi Muntenia.

Citiți și:  Alerta meteo. Vremea schimba foaia. Vine frigul!

În zona de sud a României vor cădea precipitaţii sub formă de ploaie şi lapoviţă.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificãri în a doua parte a intervalului în sud-vestul şi sudul teritoriului, precum şi în zona de munte, cu viteze ce vor depãşi la rafalã 65…70 km/h în sudul Banatului şi în zona montanã aferentã precum şi pe crestele Carpaţilor Meridionali.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 şi 6 grade, iar cele minime între -7 şi 2 grade, mai ridicate pe litoral. În zonele joase de relief, se va semnala ceaţã.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile