ALERTA de ultimă oră lansata de SUA: Rusia ar putea ataca Ucraina în următoarele trei săptămâni

Administrația SUA se teme că Federația Rusă va ataca Ucraina în perioada care se încheie la jumătatea lunii februarie, a declarat miercuri prim-adjunctul secretarului de stat al Statelor Unite, Wendy Sherman.

„Toate indiciile sunt că Rusia va folosi forța între astăzi și jumătatea lunii februarie”, a spus ea, vorbind la o întâlnire online difuzată de Departamentul de Stat.

În același timp, Sherman a recunoscut că habar nu avea despre planurile președintelui rus Vladimir Putin în această chestiune. „Nu știu dacă a luat decizia finală”, a adăugat subsecretarul.

Ea a reamintit că Jocurile Olimpice vor începe în China la începutul lunii februarie și a sugerat că Beijingul este puțin probabil să fie fericit dacă o astfel de agravare în Ucraina are loc concomitent cu deschiderea Jocurilor .

Citiți și:  Carmen Harra, predicții SUMBRE despre conflictul din Ucraina: "Este prima bătălie reală după Al Doilea Război Mondial. Karma se repetă"

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.