Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Avertisment CUTREMURĂTOR, în urmă cu puțin timp. „ISIS amenință România”!

Dezvaluiri cutremuratoare au fost facute marti seara de catre clarvazatoarea Maria Ghiorghiu. Aceasta sustine ca Romania este amenintata de ISIS.

Maria Ghiorghiu a vazut cum steagul Romaniei este imbitat in sange si sustine ca vor urma clipe de groaza.

CITESTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

„In noaptea de 3-4 iunie, asa cum stau eu si scriu noaptea, acestea nu sunt vise, sunt trairi reale. Auzeam un glas: ISIS ameninta Romania, foc in Romania, in Romanica de astazi. La Cluj se va intampla. tot ce mi se spune toate se adeveresc, din pacate.

VEZI SI: ISIS: „Vom ajunge în casele voastre, în vacanţe şi la petreceri, omorându-vă şi arzându-vă”

Intai vor lovi in gara de nord din Bucuresti. Am vazut cum este chiar la gara de nord cum trenurile explodau unul dupa altul. (…) Am mai avut o viziune cu tricolorul Romaniei in sange”, a spus Maria Ghiorghiu in cadrul emisiunii „Agentia VIP”., conform bzi.ro.

VEZI SI: JIHADIŞTI ÎN ROMÂNIA! SRI a expulzat doi sirieni, studenţi la medicină la Cluj, după ce au aderat la ideologia ISIS

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

2 comentarii

  1. Dooamne,cum n-au unii/unele somn…şi eu mai am insomnii uneori,dar citesc sau văd un film,nu cai verzi pe pereți.Să fie la ei acolo,în vise!

  2. Dooamne,cum n-au unii/unele somn…şi eu mai am insomnii uneori,dar citesc sau văd un film,nu cai verzi pe pereți.Să fie la ei acolo,în vise!

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.