Averea le-a luat mintile: Zeci de tigani s-au incaierat in fata spitalului. Imagini desprinse din jungla:

Un scandal de proporții s-a iscat în localitatea Zalău, soldându-se cu două victime ce au avut nevoie de îngrijiri medicale. Conform autorităților, 25 de romi au luat parte la altercație. Scena s-a petrecut în fața Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Un mare scandal s-a iscat în localitatea Zalău. Protagoniștii scandalului sunt 25 de romi. Vineri, 28 martie, romii au iscat o bătaie chiar în fața Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, informează Graiulsălajului.ro.

Încăierarea s-a soldat cu două victime care au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind răniți cu un cuțit.

„Un bărbat din Zalău a alertat Poliția despre un scandal care a avut loc în curtea de acces a Unității de Primiri Urgențe din Zalău. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat o stare conflictuală între mai multe persoane de etnie romă, mai exact 20 – 25 de persoane, cu vârste cuprinse între 15 si 50 de ani, toate din Zalău. Două persoane au ajuns la spital.

Motivul ar fi fost o moștenire pe care 4 femei din grupul respectiv nu o puteau împărți în mod egal. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.”, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, Maria Cristea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *