AVEM FILMAREA! Geoană, filmat BEAT MORT …apoi s-a urcat băut la volan

Polițiștii bucureșteni ai Brigăzii Rutiere au declanșat o anchetă după ce Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO a fost filmat de paparazzi în timp ce conducea cu toate că ar fi consumat, înainte, mai multe sticle cu vin, la o terasă din zona Floreasca.

Fost ministru de externe și ambasador, secretarul general adjunct al NATO a intrat în atenția polițiștilor rutieri după ce, potrivit evz.ro, acesta s-ar fi urcat la volan cu toate că ar fi băut înainte mai multe sticle cu vin. Conform publicației citate, Mircea Geoană a fost filmat, la sfârșitul lunii iulie, în timp ce lua cina alături de soția lui, Mihaela.

Aceștia ar fi comandat pește, iar oficialul NATO ar fi băut mai multe sticle cu vin alb. Apoi, acesta s-ar fi urcat la volan, cu toate că, spun jurnaliștii evz.ro. ar fi fost afectat, în mod vădit, de alcool. După ce informațiile și imaginile au ajuns în spațiul public, Poliția Rutieră București a anunțat faptul că a au fost demarate verificări.

„Cu privire la imaginile aparute in spatiul public precum și ca urmare a solicitării dumneavoastră, facem precizarea că Brigada Rutieră a demarat verificări pentru stabilirea situația de fapt”, a anunțat Brigada de Poliție Rutieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *