Avem breaking news! A fost lansată campania ROEXIT.Este vorba despre IEȘIREA României din UE!


Odată cu scandalul internațional dintre România și Uniunea Europeană, provocat de afirmațiile lui Frans Timmermans, s-a lansat campania ROEXIT, care promovează ieșirea României din Uniunea Europeană.

În spatele campaniei ROEXIT, prin care se cere retragerea României din Uniunea Europeană, există un plan bine pus la punct, la care se lucrează de multă vreme, afirmă fostul premier Dacian Cioloş, preşedintele Mişcării România Împreună.

„Nimeni din România nu a mandatat PSD, pe Liviu Dragnea, pe Viorica Dăncilă sau europarlamentarii acestui partid şi pe cei de la ALDE să provoace retragerea ţării noastre din Uniunea Europeană. Am asistat la luări de poziţii incalificabile pentru un demnitar sau pentru un reprezentant al României. Minciuni şi propagandă pe bandă rulantă din partea PSD cu un singur scop, acela de a-şi scăpa clienţii politici de răspunderea pentru fraudarea bugetului de stat al României”, a declarat Dacian Cioloş, potrivit site-ului MRI.

Citiți și:  Putin a pus ochii pe România! Mesaj DUR de la Kremlin: Ne-au înşelat grosolan

„În acest moment, s-a renunţat la orice urmă de responsabilitate politică pentru viitorul României şi a fost lansată campania ROEXIT, prin care se cere retragerea noastră din Uniunea Europeană. Este evident că în spatele ei există un plan bine pus la punct, la care se lucrează de multă vreme şi în care au fost atraşi şi oameni de bună credinţă cu ajutorul unor false pretexte. Îi îndemn pe toţi cetăţenii României să nu cadă în această capcană şi să înţeleagă că tot ce se petrece astăzi nu are legătură cu credinţele sau cu orientările noastre politice. În aceste zile, decidem dacă România va mai fi sau nu parte a Uniunii Europene”, adăugat fostul prim-ministru.

Citiți și:  Cîţu anunță prăpădul în România: „Totul se prăbușește”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.