Autorul jafului brutal din Alba este un tigan puşcăriaş şi urmărit general, eliberat de 2 săptămâni – VIDEO SOCANT cu momentul in care bate o fata nevinovata

Autorul atacului brutal din scara unui bloc din Alba Iulia, asupra unei tinere de 20 de ani, a fost reţinut preventiv de poliţişti, pentru 24 de ore.

Tiganul se numeşte Nicolae Dragoi şi este un fost recidivist, abia eliberat din puşcărie, de 2 săptămâni.

El a negat că ar fi autorul jafului în faţa jurnaliştilor care îl aşteptau la intrarea în secţia de Poliţie, însă a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, fiind plasat în arest preventiv pentru 24 de ore.

Nicolae Drăgoi este un infractor periculos, el a fost dat şi în urmărire generală, fiind prins şi apoi condamnat pentru tâlhărie și tentativă de viol, în 2016. În 2017 ar fi făcut cerere de eliberare condiționată, iar în 2018 a fost eliberat.

Citiți și:  Florin Salam a spus, la România TV, ultimele cuvinte ale fratelui său: 'Mă simt din ce în ce mai rău. Luați-mă de aici!'

După doar 2 săptămâni de libertate, tiganul Nicolae Drăgoi atacă cu bestialitate o tânără în scara unui bloc din Alba Iulia, o loveste năprasnic şi o jefuieşte de toate bunurile avute asupra sa.

VEZI SI: Autorul atacului brutal asupra unei fete, în scara unui bloc din Alba a fost prins.Tiganul a recunoscut fapta (Video)

Un jaf năucitor a avut loc la Alba Iulia, în scara unui bloc. O tânără este lovită devastator de un bărbat, care apoi o deposedează de toate bunurile şi fuge. Pe înregistrare se poate vedea cum agresorul în ţine fetei o mână pe ochi, pentru a nu putea fi recunoscut.

Poliţia a confirmat incidentul şi spune că, într-adevăr, agresiunea a avut loc la Alba Iulia, însă fata nu a depus plângere, pentru că pur şi simplu nu a înţeles ce s-a întâmplat.

Citiți și:  ÎNREGISTRĂRI AUDIO | Singurul primar cu Maybach din Giurgiu a amenințat angajații Primăriei că îi împușcă în cap

Nu se ştie dacă din cauza loviturii deosebit de puternice, tânăra şi-a pierdut memoria pe moment, însă la poliţie există doar o sesizare că şi-a pierdut telefonul.

Ea a povestit familiei că nu ştie ce s-a întâmplat. Părinţii au dus-o la spital, unde încă se află, sub supraveghere.

VEZI VIDEO AICI: Tânără DESFIGURATA în scara unui bloc de un TIGAN. Infractor periculos, căutat de Poliţie. VIDEO SOCANT

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

3 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile