Autorul dublului asasinat de la Iaşi este un TIGAN

tigan-iasi-asasin
Ce se intampla daca angajezi tigani

Dublu asasinat într-un cartier de vile din Iaşi. Soţ şi soţie, găsiţi morţi în casă de către propria fiică: AUTORUL ESTE UN TIGAN

Principalul suspect al dublului asasinat de la Iaşi a fost arestat preventiv sâmbătă, pentru 30 de zile, fiind introdus în arestul Poliţiei Municipiului Iaşi.

Gabriel Moţoc, de etnie tiganeasca, poate contesta arestarea preventivă la Curtea de Apel Iaşi. Tânărul tigan de 17 ani a fost reţinut în cursul zilei de vineri de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul fiind cercetat pentru omor calificat.

El este considerat criminalul a doi soţi din localitatea Vlădiceni, ucişi joi cu două topoare în propria locuinţă.

Carmina Pascal, procuror-şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, a declarat că în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor calificat. Magistratul a descris crima ca fiind una sadică, soţii Petrovici fiind ucişi cu două topoare de către suspect. Unul dintre acestea a fost găsit în curte, în timp ce al doilea pe un câmp.


“Corpul victimelor a fost găsit în holul de la intrarea în locuinţă, în poziţii diferite, ceea ce a indus ideea organelor de anchetă că mai întâi a fost ucisă persoana de sex masculin autorul fiind surprins de soţie, la rândul ei omorâtă în aceeaşi modalitate. Ambele victime prezintă leziunea foarte grave la nivelul capului. Obiecte de care suspectul s-a folosit pentru a le ucide pe cele două persoane au fost de asemenea identificate, un topor în curtea victimelor şi un topor la mare distanţă de locuinţă”, a spus Carmina Pascal.

Pascal a mai menţionat că din locuinţa victimelor ar fi fost sustrase mai multe bunuri, trei telefoane mobile, actele victimelor, dar şi o sumă de bani necunoscută. Printre obiectele furate se numără şi un pistol cu bile, pe care suspectul îl avea, cel mai probabil, asupra sa. Pistolul aparţinea bărbatului ucis, acesta având autorizaţie de deţinere pentru el. De asemenea, din casa victimelor au fost sustrase trei telefoane mobile.

“Din informaţiile strânse în cadrul anchetei se pare că presupusul autor a fost solicitat de victime în urmă cu trei zile pentru a presta activităţi în gospodăria acestora”, a încheiat Carmina Pascal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

3 comentarii

  1. România va ajunge asemenea Africii de Sud! Dacă romani nu vor face nimic pentru rezolvarea problemei țigănești, va avea loc un război civil intre cele doua rase.
    Pasivitatea nostra ne ucide nicidecum lașitatea. E mai grav sa fii nepăsător decât fricos și las. Natura nu va ierta aceste defecte umane, iar noi le vom simți pe propria piele!

  2. Bad people. Daca nu au evoluat in atatea mii de ani, e slaba speranta ca o vor mai face vreodata. Sunt cea mai joasa speta umana. S-a demonstrat ca nici cei care au dobandit averi si bani, nu s-au schimbat, ba din contra, au devenit si mai mari criminali si hoti. Pecinginea acestei lumi, cea care va distruge in final omenirea. Iata, se vede ca acest purghi nu s-a multumit sa munceasca si sa fie platit pentru munca lor, pentru ca aceasta rasa e certata cu munca. Ei sunt facute sa traiasca pe spatele altor popoare care muncesc si sa profite de munca lor, chiar si prin jaf sau crime. Cand se vor inmulti atat de mult incat vor fi dominanti si nu vor mai avea de unde fura indeajuns, vor distruge lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *