Autorul atacului brutal asupra unei fete, în scara unui bloc din Alba a fost prins.Tiganul a recunoscut fapta (Video)

Poliţia a reţinut autorul în cazul atacului brutal din scara unui bloc din Alba Iulia, unde o tânără a fost lovită devastator şi apoi jefuită de un tigan periculos.

Imaginile au fost surprinse de camerele de luat vederi instalate în scara blocului.

Nicolae Drăgoi este numele agresorului de etnie tiganeasca, acesta fiind identifcat și depus la secția de poliție.

Tiganul este acuzat că a lovit cu brutalitate o tânără de 20 de ani, după care i-a furat telefonul și banii. Fata a fost internată în spital cu pierderi de memorie, după lovitura primită, dar şi după ce s-a lovit cu capul de pardoseala din beton a blocului.

Nicolae Drăgoi a precizat iniţial că este nevinovat şi nu a comis fapta, dar în cele din urmă a recunoscut.

Politia a fost sesizata de către un reprezentant la spitalului cu privire la faptul ca la camera de gardă s-a prezentat o tânără care acuza pierderi de memorie si care este posibil sa fie victima unei infracțiuni.

Tânăra le-a spus polițiștilor că nu îşi amintește nimic, dar că nu își găsește telefonul mobil si portmoneul.

Cu ocazia investigațiilor efectuate, polițiștii au reconstituit traseul tinerei, care nu locuiește in blocul unde a avut loc fapta, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere si au constatat că este vorba de o faptă de tâlhărie.

Nicolae Drăgoi din Alba Iulia este din cartierul Bărăbanț și a fost condamnat anterior pentru tâlhărie și tentativă de viol. Ar fi fost dat în urmărire generală, prins și închis dar în 2017 ar fi făcut cerere de eliberare condiționată, iar în 2018 a fost eliberat, precizează presa locală.

VEZI VIDEO CU FILMUL ATACULUI AICI: Tânără DESFIGURATA în scara unui bloc de un TIGAN. Infractor periculos, căutat de Poliţie. VIDEO SOCANT

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile