Autocar cu zeci de COPII, atacat violent de imigranti in FRANTA!

reff

Copii scotieni pasageri aflati intr-un autocar care trecea ieri prin Calais au fost inspaimantati in urma unui atac comis de imigranti.

Autocarul transporta zeci de copii de la liceul Portree de pe insula Skye, cand a fost atacat cu pietre in timp ce trecea prin portul francez dimineata devreme. Geamurile au fost sparte si vehicolul a fost avariat in timp ce trecea cu viteza pe langa imigranti.

Nu a fost nimeni ranit, insa unul din copii a avut nevoie de ingrijiri medicale, suferind o criza de epilepsie in urma atacului. Copiii se intorceau dintr-o vacanta de ski de o saptamana in statiunea italiana Aosta.

copii_ski

Ieri, dirigintele Catherine Macdonald si oficiali ai liceului au raspuns la zeci de apeluri telefonice de la parintii ingrijorati. Drew Millar, consilier la liceul Portree, a declarat pentru Daily Record ca el, impreuna cu alti consilieri, au primit vestile ieri, prin email. „Am auzit ca toti copiii sunt in siguranta si ca nu au existat rani. Incidentul s-a petrecut in timpul noptii, cand se aflau pe drumul de intoarcere”, a mai spus acesta.

„Autocarul a fost atacat de imigranti, spargandu-se cel putin un geam. S-a luat decizia ca e mai bine sa continue drumul decat sa opreasca. Cred ca au inlocuit autocarul pentru a-i aduce pe copii acasa. Un copil a avut nevoie tratament, insa asta s-a intamplat din cauza unei boli de care copilul suferea si problema a fost rezolvata”.

Sambata, pe pagina de Facebook a scolii a fost postata o fotografie cu copiii in vacanta. Postarea continea si urmatorul text: „Felicitari pentru elevii nostri extraordinari, ce si-au primit certificatele pentru sporturi de iarna dupa o saptamana de ski”.

Un purtator de cuvant al Consiliului Scotian a declarat: „S-a petrecut un incident, autocarul fiind atacat. Vestea buna este ca toti copiii sunt bine. Acum se indreapta spre nord.”

Copiii trebuiau sa ajunga in Skye aseara tarziu.

La Calais este o mare tabara de imigranti. Acestia incearca zilnic sa ajunga in Marea Britanie.

VEZI SI: Sute de NEO-NAZISTI arestati in Germania. Shaormerii si magazine ale arabilor au fost ATACATE – VIDEO

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. Titi Șelaru

    VESTEA BUNĂ AR FI FOST DACĂ NE ANUNȚAU CĂ AU FOST IDENTIFICAȚI ATACATORII ȘI CĂ AU FOST PEDEPSIȚI EXEMPLAR POTRIVIT LEGII. DUPĂ SUFLETUL MEU, ÎMPREUNĂ CU PĂRINȚII ȘI PRIETENII CELORLALȚI COPII, I-AM FI IDENTIFICAT NOI ȘI LE-AM FI APLICAT LEGEA NOASTRĂ, AȘA CUM O SIMȚEAM NOI ȘI CONSIDERAM CĂ ERA NECESARĂ PENTRU A-I ÎNVĂȚA MINTE ȘI PE ALȚI AMATORI DE ASEMENEA AVENTURI, INCLUSIV EXPULZAREA DIN ȚARĂ A FAMILIILOR ACESTOR CRIMINALI POTENȚIALI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.