Aurolaci din Sibiu, îmbrăcaţi în uniforme de Poliţie găsite la tomberon. Cum au reacţionat autorităţile – VIDEO

Ceva greu de crezut s-a intamplat in seara zilei de duminica, la Sibiu. Aici, doi aurolaci au fost filmati in timp ce mergeau pe strazile orasului purtand uniforme oficiale ale Politiei.

Cei doi oameni ai strazii au afirmat că au găsit hainele la tomberon.

„Le-am găsit la tombă, dă-le dracu. Şi eu sunt poliţai în seara asta, fac amendă la toţi”, au spus cei doi aurolaci filmaţi.

Filmarile au ajuns în atenţia politistilor din Sibiu, care vor demara o anchetă pentru a stabili cum au ajuns hainele în posesia celor doi oameni ai străzii şi dacă s-a săvârşit vreo infracţiune.

Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, a declarat că acum se încearcă identificarea celor două persoane. Mai mult, oamenii legii vor să afle dacă a fost săvârşită vreo faptă penală prin folosirea calităţii false de poliţist.

De altfel, dacă oamenii fără adăpost din filmare au folosit uniformele doar ca îmbărăcminte, aceştia nu riscă niciun fel de amendă.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Stai sa vezi cu sarmanii aurolaci or sa fie judecati si bagati ani grei in închisoare !! Ca la noi in România pedepsele sunt facute pentru nevinovati !! cel putin 10 ani de închisoare ca doar ei sunt criminalii din clubul Colectiv !!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *