AUR, partidul sifoanelor. Șoșoacă a condus protestatarii alături de Sindicatul Național al Agenților de Poliție

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă, aflată în conflict cu copreședintele partidului, George Simion, a organizat duminică un miting aur-ist paralel pentru a demonstra că nu se lasă mai prejos decât el în ceea ce privește capitalizarea politică a tragediei de la Institutul Matei Balș. Principalul protest aur-ist s-a desfășurat sâmbătă și ceea ce trebuie menționat este că George Simion a participat la eveniment, în timp ce senatoarea Șoșoacă nu, iar în cazul manifestației de ieri s-a întâmplat viceversa, copreședintele AUR intrând în LIVE, dar stând departe de mulțimea de protestatari.

La un moment dat, senatoarea AUR Diana Șoșoacă, în timp ce forța intrarea în Ministerul Sănătății, a început să urle că forțele de ordine s-au alăturat protestatarilor și că a fost sunată de Armata Română, care i-ar fi transmis acesteia că are misiunea de a elibera România.

Citiți și:  Diana Şoşoacă, atac SOCANT la adresa parlamentarilor, in plen: "V-aţi pus cu mine, o să vă ia dracu pe toţi!"

Șoșoacă: Le mulțumesc tuturor polițiștilor și jandarmilor din sistem, Armatei Române care m-a sunat. Armata, Jandarmeria și Poliția e cu oamenii din popor. M-au sunat personal.

Reporter: Și ce v-au spus?

Șoșoacă: Să mergem înainte să eliberăm România.

Nu este departe de adevăr afirmația senatoarei AUR conform căreia forțele de ordine ar solidariza cel puțin parțial cu formațiunea politică în cauză. Echipa Podul.ro, aflată la fața locului, a surprins o serie de sindicaliști din cadrul Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP) stând în proximitatea senatoarei AUR Diana Șoșoacă și, mai mult decât atât, conducând mulțimea de manifestanți alături de aceasta, așa cum veți observa mai departe în articol.

Citiți și:  Atacul cu cerneală asupra lui George Simion, „înscenare AUR“?

Unul dintre sindicaliștii la care am făcut referire a fost transparent în legătură cu apartenența sa la SNAP, purtând o mască sanitară inscripționată cu inițialele sindicatului.

De asemenea, de precizat este că manifestanții au avut și o tentativă de a intra în clădirea Ministerului de Interne. În fruntea mulțimii se afla senatoarea AUR Diana Șoșoacă, sindicalistul de la SNAP, dar și soțul acesteia. În timp ce sindicalistul SNAP mergea de braț cu Șoșoacă, soțul acesteia, pe care l-am încercuit în următoarea imagine, a fost lăsat în urmă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *