[ AUR e marele câștigător! „Legionarii” au venit la putere! USRiștii sunt disperați și CTP trebuie să-și ia medicamentele ]

Biroul Electoral Central centralizează procesele verbale privind scrutinul parlamentar. Potrivit datelor BEC, după numărarea a 99% din voturi, din 19.460 de sectii de vot, PSD conduce, urmat de PNL și USR-PLUS.

PSD 30,23%

PNL 26,11%

USR 15,62%

AUR 9,37%

UDMR 6,02%

PMP 4,94%

Camera Deputaților:

PSD – 31,2%

PNL – 25,9%

USR – 14,7%

AUR – 9%

UDMR – 6.6%

PMP – 4,89%

Pro România – 4,36%

Senat:

PSD – 30,82%

PNL – 25,6%

USR – 14,8%

AUR – 8,9%

UDMR – 6,6%

PMP – 4,77%

Pro România – 4,33%

*

Cu toate informațiile pe care le-am primit despre AUR, nu mă amăgesc crezând că sunt forța naționalistă mesianică de care avem nevoie pentru a intra în rând cu lumea (Polonia, Ungaria), dar semnele îmi dau de gândit, adică reacțiile absolut demente ale useriștilor care au impresia că AUR sunt legionari (ce bine ar fi!) , recunosc, îmi provoacă o bucurie, chiar dacă e cam răutăcioasă. Ecuația e simplă, dacă progresiștii se tem de ceva, acel ceva e bun. Dacă progresiștii susțin ceva, acel ceva e rău.

Reacțiile acestea sunt o gură de aer proaspăt în climatul cosmopolito-progresist ce e pe val în România. Nebunia exprimată în atacurile propagandiștilor lor arată că este nevoie de foarte puțin să-i aduci la marginea prăpastiei. Să ne uităm peste câteva exemple:

Demența lor e profund respingătoare pentru oamenii decenți. Țiganul transexual Lerca Duda a anunțat că se deportează singur după victoria AUR.

Poate avem noroc și până la finalul anului inima neagră a lui CTP cedează la vederea “legionarilor” auriți în Parlament. Dacă nu, poate la anul!

N-a fi AUR forța care-i va repune pe Români în drepturi, dar cel puțin fereastra Overton va fi larg deschisă, deopotrivă prin reacțiile și etichetele atribuite de adversari, dar și prin discursul pro-românesc pe care îl rostește AUR.

De asemenea, unul dintre fondatorii partidului se ocupă de revista Rost și publică articole pro-legionare.

Bazat?

Închei cu câteva cuvinte din partea d-lui Mihnea Codrescu, cel mai cenzurat autor din România anului 2020:

Oile care sug de la CTP, în ciuda faptului că s-au fraudat alegerile, s-au trezit că există un popor profund care nu este asimilabil de către mass-media (jidovul electric) cosmopolite, care se chinuie de 30 de ani să ucidă România profundă. În analiză reală și sociologică, cei care nu au “votat”, pe lângă faptul că sunt mai deștepți decât colaboratorii regimului de ocupație – idioții utili ai pseudo-democrației reprezentative -, ne arată începutul unui proces de trezire spirituală și socio-politică de sorginte patriotică.

Cosmopolitismul își atinge apogeul și în România, așa cum s-a întâmplat în Europa Centrală, înainte să preia conducerea partidele naționaliste. Felicitări pentru acest rezultat, chiar dacă este doar începutul sfârșitului pentru coloni, iar PSD-ul colaborează pe deplin cu ocupantul. – Sursa: Incorect Politic

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *