“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIENOUTATI

Audio + 18 ANI! ȘEFUL POLIȚIEI către BARONUL DROGURILOR: ”Mi-ai dat M(…)e la mine în casă!

cap 7 696x418 1

Au căzut pe tehnică!

Nu, nu este un dialog dintre ”Tătuțu” și ”Pelicanu” din ”Clanul”! Nu este nici convorbirea medic psihiatru – pacient dintr-un salon de la ”Obregia”! Ci doar cruda realitate a României zilelor noastre!

Șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, audiat!
Cea în care șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Capitalei și Laurențiu Huică, prezentat în urmă cu doar câteva zile, de către aceeași Poliție, drept ”cel mai mare traficant român de droguri”, ”dialoghează” într-un mod absolut halucinant. Șeful Poliției recunoscând că știe de perversiunile sexuale pe care tarficantul le întreține cu soția sa, la el în casă! Și chiar că aceasta aducea ”bani acasă” de la traficant, în timp ce structura condusă de Indrieș îl ancheta direct pe Huică! Interceptarea audio pe care o prezentăm integral, începând de astăzi, tocmai pentru ca ”întreaga societate românească să afle” – vorba comisarului șef Marius Indrieș- fiind una care chiar poate provoca șocuri emoționale!

Fiind vorba, totuși, de Marius Indrieș, cel care peste doar câteva zile urma să fie numit șeful Poliției Judiciare a Direcției Naționale Anticorupție! Fost șef de poliție judiciară la DIICOT și recent întors din SUA, unde a fost singurul reprezentant al Poliției Române la cursul de pregătire al FBI! Și avizat în tot acest timp de ”urecheații” DGPI în care iar a dat ”otita”!

Plus de un Bogdan Berechet care, totuși, este chiar șeful Poliției Capitalei!

Și de un Laurențiu Huică care a fost arestat după convorbirea telefonică a cărei interceptare o prezentăm astăzi! Acuzat fiind de trafic internațional de metamfetamină în valoare de 500.000.000 de euro! Jumătate de miliard de euro! Dar eliberat de îndată de judecători, la prima ”contestare”…

” M.I. – Sunt exact vorbele domnului Berechet

L.H. – Ai văzut…

M.I. -Pe care i le-ai transmis tot dumneata… Deci confirmi că i-ai transmis…

L.H.- Nu, nu, șefu, sunt vorbele tale…

M.I. – Da, da, sunt vorbele mele care au ajuns la domnul Bogdan Berechet din gura ta sau a trimisului tău…

L.H. – Nu din gura mea, că eu nu puteam să mă laud că am distrus familii, șefu…

M.I. – Ba da, ba da, ai distrus multe familii…

L.H. – Era acuzația ta, domnu Marius

M.I. – Da, da, acuzația mea, care a ajuns la urechile domnului Bogdan Berechet

L.H.- Păi de unde să ajungă, de pe la o păsărică…?

M.I.- De la dumneata… Da, da, și domnul Bogdan Berechet mi-a mai spus așa… Că mă roagă… domnu Huică, dacă totuși a distrus această familie, haideți să nu mai distrugem și altele… Eu nu am ce să distrug… Iar faptul că i-am trimis soției tale și fiului tău niște mesaje…

L.H. – Eu zic că este contraproductiv dialogul ăsta…

M.I. – O fi contraproductiv … Eu știu că este neplăcut pentru dumneata…

L.H. – Nu pentru mine, pentru dumneata… Ai pierdut o familie frumoasă… Ai lăsat doi copii pe drumuri…

M.I. – Am lăsat doi copii pe drumuri din cauza unor oameni mizerabili ca și tine… Faptul că ea a vrut să trăiască cu tine și tu ai vrut să trăiești cu ea nu este problema mea. Singura problemă este că dacă aveați și tu și Ionela un dram de omenie, mi-ar fi spus Ionela… Uite, bă, eu m-am culcat cu omul ăsta… Vrei să îl invităm la noi în casă? Și mă culc cu el! Și îi sug p(…)! Vrei să îl chemăm și acasă la noi? Cum dumneata mă invitai pe colo, pe colo, și când te-am poftit la noi în casă, domnu Huică…

L.H. – Domnu Marius, ai fost cu mine la mare, la Constanța, și mi-ai mulțumit de 17 ori că am dus-o pe aia la mică și am rezolvat-o. De 17 ori. Am și numărat.

M.I. – Nu ți-am mulțumit deloc. Fata a ajuns la spital tot din cauza ta și a lui Ionela

L.H. – Mariuse… Mariuse…

M.I. – Pentru că a drogat-o Ionela!

L.H. – Măi Mariuse…

M.I. – De aia a ajuns la spital, că a drogat-o nevastă-mea… Domnu Huică, nevasta, după ce a drogat-o, nici măcar nu mi-a spus ce are fata. Te-a sunat pe dumneata, pentru că mi-a zis că dumneata ești DADDY SUGAR!

L.H. – Nu m-a sunat pe mine, băi Mariuse, a sunat pe altcineva.

M.I. – Da, da, pe Dana, cu care este șogorană! Și cu care voi m-ați pus să stau la masă! Adică eu stăteam cu voi trei la masă, voi vă f(…)eați între voi și eu eram al patrulea în plus.

L.H. – Nu, Marius. Tu personal ne-ai invitat pe noi la tine în casă! Pentru copii…

M.I. – Eu te-am invitat? Băi, așa să îți dea Dumnezeu ție de acum încolo puterea de a respira de câte ori te-am invitat eu pe tine la mine în casă!

L.H. – De câte ori am venit acolo!

M. I. – Și mie să îmi dea Dumnezeu atâta aer de câte ori te-am invitat eu la mine în casă! I-am spus de atâtea ori, nu îl mai aduce pe Huică! Am înregistrările de la Crăciun! Am făcut poze și filmulețe!

L. H.- Pe care i le-ai trimis și lu nevastă-mea!

M.I. – Și prietena ta îmi arăta mie chiloții! Păi astfel de oameni să îmi calce mie în casă, de sfânta Sărbătoare a Crăciunului? De față cu copii mici să îmi arate chiloții? Când ai venit tu cu Dana…

L.H. – Ce chiloți avea, bre…? Că eu tot nu înțeleg subiectul acestui telefon…

M.I. – Ce urmărești? Dacă această carte a ta de vizită a ajuns total întâmplător la domnul Bogdan Berechet nu este nimic… O să mă fac că nu s-a întâmplat nimic… Și atunci îmi cer eu scuze

L.H. – Domnu Marius, eu nu vreau să se întâmple nimic…

M.I. – Păi domnu Bogdan Berechet mi-a înmânat-o personal această carte de vizită a dumneata! Bine, am avut și o discuție așa… mai scurtă… cu domnul Bogdan Berechet… A rămas și el total stupefiat de vârsta dumneata… La care îți permiți să îți bagi joc de copii tineri… Ai luat-o pe aia de 22 de ani și ți-ai făcut poftele murdare…Tu, hodorog… Vezi că putem să prezentăm și la televizor, ca să se oripileze întreaga societate românească ( n.r. – peste puțin timp, toate televiziunile au prezentat, zile întregi, cazul ”Baronului Drogurilor, cel mai mare traficant român, Laurențiu Huică”) … Ca să afle toată societatea românească cine este Huică…

M.I. – Șefu, vezi că și eu pot… Eu nu am timp să mă ocup de chestiile astea… Că le am pe ale mele… Dar vezi că pot!… Și eu pot să arăt orice și la televizor… Și eu pot să prezint… legăturile tale… parfumuri ( n.r. – referire la cazul în care comisarul șef Marius Indrieș este suspectat a fi vândut parfumuri procurorilor DIICOT !) … și haine… Tu, pe persoană fizică, Mariuse! Mai bine încearcă să-ți refaci viața… Încearcă să faci alți copii… Fă ceva cu viața ta, băi Mariuse…Faptul că nu ai vrut să faci testul ADN la copii… Că nu-s copiii tăi! Să spui pe acolo că sunt copiii mei! Copiii ăia te așteaptă să vii, că nu ai fost băi, la ei! Decât o dată la trei luni te duci la ei!

M.I. – Păi acum nu o să mă mai duc deloc, îți spun sincer! Nu o să mă mai duc deloc! Atâta timp cât tu mai pui mâna pe ei! Bă, vrei să vin să o f(..)t și eu pe nevastă-ta? Și pe urmă să stau cu tine la masă?

L.H. – O să-i spun lui mama copilului ce propunere ai tu

M.I. – Păi spune-i, bă…

L.H. – Îi spun… Că mereu când mă duc acasă și mâncăm toți trei, eu întreb… Ce a mai spus prietenul vostru, domnu Marius…?

M.I. – Eu am fost fidel

L.H. – Și Ionela

M.I. – A fost atât de fidelă încât mi-a adus f(..)tacul ei în casă! De mai multe ori!

L.H. – N-are, băi Mariuse, nicio legătură!

M.I. – Are, bă, că mă uit la filmele alea… M-am uitat la filmul ăla când ai intrat tu la mine în casă… Îmbrăcat în Moș Crăciun.. Și spui câți copii sunt aici? Doi mici și trei mari! La ăia mici le dau cadouri, la ăia mari le dau din mijloc!

L.H. – Păi voi mi-ați cerut, bă, cadouri!

M.I. – Nu am cerut! Mi-ai dat m(…)ie! Băi, că i-ai dat lui Ionela m(…)ie și i-ai dat lu ăstalalt , Dumitru m(…)ie, până la urmă e treaba ta! Băi, dar să îmi dai și mie m(…)ie, la mine în casă, în fața copiilor mei!

NU RATA! Șeful SICE cere audierea lui Bogdan Berechet și a ”tuturor mahărilor de la Interne” care au intervenit pentru ”traficantul Huică”! Dar tot el recunoaște că a ”mâncat o pâine” din banii primiți de soție de la ”traficantul Huică”! Soția șefului SICE, Indrieș, semna documentele pentru firma lui Huică, care avea dosar la structura condusă de …Indrieș! AMENINȚĂRI MAFIOTE!

Catalin Tache, Ziarul National

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.