Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
SOCIETATE

Audiența băbăciunilor la TV

Criza de public și de audiență a împins televiziunile de ștri la tot felul de trucuri și improvizații.

20230813 214506 1000x600 1

Televiziunile noastre gălăgioase de fiecare seară, zise de un fel de știri și de „talcșoaie” pe seama veștilor din politică, fără resurse și cu mai puțină imaginație, năcleite în părerile acelorași invitați așezați exact pe aceleași scaune, au dat fuga la vechile personaje ale tranziției.

Anca Alexandrescu, mai decoltată de vară și mai golașă, a renunțat la războaiele sale zgomotoaase și încheiate fîrsîit și a declarat război de audiență lui Victor Ciutacu și Croitoresei Băăă de la Romania Tv cu decoloratul jurnalistic Mitică Dragomir. Omul ținea morțiș să o perie pe Firea și să își promoveze investițiile imobiliare. Cică face și el 300 de apartamente.

Ați priceput, să sară oamenii cu banu’, nu altceva! Să le rupă gura și audiența, nu alta! Şi nu-l deranjați din circ că nu-și mai aduce aminte cum îi cheamă pe subiecți. Iar Mitică Dragomir, ca să-și ascundă chelia și să se poată da fecior care le știe pe toate și nu spune nimic, și-a pus o pălărie de pescar fără noroc și a început să învîrtă vechile sale subiecte cu păianjeni cu tot.

La Romania Tv, Croitoreasa lui Băăă fiind în vacanță, talk show-ul salvator a fost improvizat pe seama lui Nicolae Ceaușescu, cu ginerele acestuia.

Antena 3 Tv, fără Mihai Gâdea (?), a planificat și ea o salvare de rating cu Florin Călinescu. Și actorul, împovărat de ani și de necazuri, a venit tot cu șapcă pe post de pălărie care să ne arate cît de tinere sunt ideile sale.

20230813 220140 1 1024x478 1

În vacanțe, agitatele noastre televiziuni de știri încearcă să-și salveze audiența cu poveștile băbăciunilor. Pentru a suta oară, am auzit povestea schimbării lui Mitică de la Ligă și a arestării lui Gică Popescu povestită de unul dintre cei mai mari sforari din fotbalul românesc.
În loc de pușcărie, Mitică a ajuns tot la televiziune să ne repete povestea ajustată a învîrtelilor sale.

sursa: cotidianul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.