Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
UMOR

Au scăpat cu zile! Profitând de greva medicilor, mii de pacienţi au reuşit să fugă din spitale

Mii de pacienţi internaţi în spitalele româneşti au reuşit să scape, profitând de greva generală a medicilor.

“Parcă nu-mi vine să cred că am scăpat de acolo. De dimineaţă am văzut că nu mai era nimeni pe culoar, am furat nişte haine dintr-un vestiar şi am sărit pe un geam. Am avut noroc că nu m-a văzut nimeni, altfel aş fi ajuns înapoi în iadul acela”, susţine Petrică, pacient evadat.

Petrică susţine că medicii s-au folosit de el pentru experimente bizare, i-au dat nişte bobiţe albe ciudate şi l-au ţinut legat cu nişte furtunaşe în venă, prin care îi picura ceea ce el numeşte “otrava Diavolului”.

“Mi-au înfipt nişte ace în mână, în fese. Ce mai e şi asta? La noi în sat o babă capabilă te vindecă numai din descântec, maxim cu nişte bobi şi puţin fum de tămâie. Ce-am văzut în spital… Doamne fereşte!”, a mai declarat Petrică.

Poliţia caută în continuare supravieţuitori în spitale, ofiţerii declarând că cei care au fugit au scăpat cu zile, având în vedere halul în care i-au găsit pe ceilalţi pacienţi.

Sursa: TimesNewRoman.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.