Au reînceput atacurile la adresa medicilor. Nu credeți nimic!

1. Ciucă și Bode au nivelul cultural al unor gonoci timizi. Dar când văd că USR le cere demisia, Ciucă și Bode devin brusc geniali. Să trăiți, să ne conduceți! Dacă Maria Grapini ar intra în USR, ar crește media de cărți citite în această înjghebare politicardă care a incendiat România după Colectiv. Doar comuniștii din perioada 30 decembrie 1947 (abdicarea Regelui Mihai) – 5 martie 1953 (moartea lui Stalin) au făcut mai mult rău României decât USR.

2. Au reînceput atacurile mizerabile la adresa medicilor. Nu trebuie să credeți nimic, schimbați de pe PRO TV, postul care a băgat basmul „Două cucoane construiesc un spital” ( uhuuuuu, cele două nu sunt milionărese, nu sunt doctorițe, dar gospodinele sufletiste construiesc un spital, e treabă serioasă, nu jucărie!) și escrocheria sentimentală „vaccinează-te, protejeaz-o pe bunica!” Manipulările despre medici au fost lansate de vermina trotinetistă pentru a camufla: a) MORTALITATEA EXCEDENTARĂ cauzată de un experiment medical costisitor și b) ÎNGROPAREA OAMENILOR ÎN SACI, cu maximum opt persoane la înmormântare. Pentru aceste nenorociri trebuie să dea socoteală cei doi miniștri trotinetiști ai Sănătății din acea perioadă.

Citiți și:  Problema spitalelor actuale, din lumea întreagă, este că acolo oamenii sunt uciși, personalul medical fiind plătit pentru a ucide

3. Am pomenit mai sus despre basme. E o problemă. Basmele trebuie rescrise. Să trecem la concret. „Niște oameni răi i-au atacat pe niște oameni buni.” Prima parte – „niște oameni răi” – e corectă. Acei oameni răi au fost cei mai mari dușmani ai României. A două parte – „i-au atacat pe niște oameni buni” – nu prea e corectă. Pentru că „oamenii buni” au fost complicii „oamenilor răi” când România a fost sfârtecată și comunizată. După război, indiferent de deznodământ, „oamenii răi” nu ne vor ierta, iar „oamenii buni” ne vor umili cu ingratitudinea lor. Deja o fac.

4. „Conspiraționist” nu mai e o jignire. E deja o mândrie. Din nou – la concret. Dacă nu era DICTATURA MEDICALĂ, mă puteam trata cu ce vreau. Arbidol, ivermectină, ceapă roșie sau frecție cu direcție. Nu mă șantaja nimeni – „te vaccinezi dacă vrei să urci în avion.”

Citiți și:  Oficial. Efecte adverse ale vaccinului Covid: decese, miocardite și tulburări ale sistemului reproducător

5. Apar liste cu țările pe care urmează să le atace Putin. Nu suntem toți useriști. 95% dintre români gândesc și n-au scandat în Piața Victoriei sloganul barbar „Cine nu sare ia condamnare!” Să mergem pe logică. Pe cine să atace Putin? N-ați zis VOI că nu mai are armată? Că e învins? Și chiar dacă ne-ar ataca, pe noi ne apară domnul Zelenski. Eu sunt alături de marele actor când se luptă pentru estul Ucrainei. Mă preocupă atât de tare estul Ucrainei încât am uitat că o parte din vestul Ucrainei trebuia să fie nordul României.

Razvan Ioan Boanchis

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu