AU PRIMIT CE MERITAU: Tiganii au ajuns haituiti si batjocoriti in Timisoara. Mesaje anti-ţigăneşti! FOTO

Tiganii din Timisoara au început să fie hăituiţi şi batjocoriţi de persoane necunoscute, care au scris mesaje anti-ţigăneşti pe o clădire aflată la doi paşi de Tribunalul Timiş.

Ţiganii din Timişoara sunt batjocoriţi şi umiliţi, în mai multe inscripţii anti-ţigăneşti care au apărut scrise pe mai multe clădiri din centrul Timişoarei.

Persoane necunoscute îşi bat joc de cele mai mari clanuri ţigăneşti din Timisoara, clanurile Cârpaci şi Stancu, care prin manevre la limita legii au reuşit să pună mâna pe sute de clădiri istorice din Timisoara, estimate la câteva sute de milioane de euro.

Mesajele apar chiar lângă clădirea în care membrii clanului au câștigat retrocedarea valoroaselor clădiri. Nu e pentru prima oară când țiganii din Timisoara sunt taxați prin astfel de mesaje.

Citiți și:  Feriți-vă de acești infractori periculoși care vă bat la ușă! Ocupă casele proprietarilor cu forţa. Gruparea care a speriat România

Redactia Nationalisti.ro saluta atitudinea autorilor!

injuraturi-clanuri-tiganesti-carpaci-stancu-timisoara-1

injuraturi-clanuri-tiganesti-carpaci-stancu-timisoara-2

Sursa: Nationalisti.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. Țiganii acaparează miliarde și românii îi îngână pe ziduri. Vai și amar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.