“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

“Au leșinat medicii la ușă, au intrat cu măştile de oxigen!”. Scene inimaginabile în Arad, unde o femeie a murit în chinuri groaznice, sechestrată şi bătută

img 9

Scene halucinante, ieri, la Grădiște, în Arad, acolo unde o femeie de 60 de ani ar fi fost bătută de doi membri ai familiei și lăsată apoi să moară, închisă timp de aproape două luni într-o cameră.

Povestea de groază a ieșit la iveală după ce o vecină a postat cele întâmplate pe Facebook.

Potrivit acesteia, Floare Lingurar a fost găsită fără suflare în locuința ei de pe strada Triaj, din cartierul Grădiște. Conform celor publicate de vecina victimei pe contul ei de Facebook, femeia de 60 de ani a fost bătută, în repetate rânduri, de sora și cumnatul acesteia, ultimul episod violent având loc în luna martie.

„Oameni buni s-a întîmplat ieri 31-5-2018 după ora16 imaginile par a fi de pe o altă planetă lipsită de oxigen. Au leșinat doctorii în ușă casei cînd au vrut să intre și nu s-a putut intra în cameră decît cu mască și oxigen.

La adresa din Arad, cartierul Grădiște strada Triaj nr.3 a sosit ambulanța și criminaliștii pentru a salva o femeie pe nume Lingurar Floare de aproximativ 60 ani, de bătăile repetate date de cumnatul ei Cornea Marcel sub privirile surori ei, Lingurar Maria.

În luna martie 2018 după o bătaie cruntă cu lopata peste picioarele femei Lingurar Floare date cu cruzime de Cornea Marcel în curtea casei din Arad, cartier Grădiște str.Triaj nr.3 s-a ales cu oasele de la un picior rupte si au lăsato în curte pe zăpadă lată crezînd că e moartă. Femeia abandonată în curte zdrobită în bătaie a reușit sa se tîrîie pe jos ieșind din curte. A reușit să treacă o linie de tren și o șosea cu ultimele puteri. Toată zdrobită, udă, murdară, înfometată și alungată din casa ei.

A mai stat și în frig la 0′ pe zăpadă vreo două ore, gemînd de dureri și dîrdîind de frig. Au venit criminalii de Marcel și Maria și au prins-o fiecare de cîte un umăr și au tras-o pe jos pînă în casă. La cîteva zile au anunțat salvarea și a duso la spital. La două săptămâni au duso acasă cu piciorul în ghips. De atunci au închiso pe sărmana femeie întro cameră nemîncata lăsată în pat unde își făcea nevoile pe ea cu ușa și fereastra închisă de la sfîrșitul lui martie pînă ieri.

Vă dați seama oameni buni în ce lume trăim!!! Oare de ce cînd a fost la spital cu oasele zdrobite toată vînătă nu o luat nimeni atitudine? Vă dați seama cît o putut să îndure femeia asta în casă ei!!! Bătăi, mizerie, frig, dureri, foamete, după cum au spus doctorii și cei de la criminalistică, că ar avea vreo 15 kg și că a fost înfometată.

Dumnezeu să o ajute să se recupereze sărmana femeie. Dar oare cineva se ocupă de data asta pentu a pedepsi pe făptașii?”, spune arădeanca în postare.

Presa locală scrie că, până la această oră, singurele informații confirmate oficial sunt acelea că femeia a fost transportată, ieri, de către un echipaj SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Încă nu a fost confirmat oficial, însă se pare că femeia ar fi murit, starea ei fiind foarte gravă încă din momentul în care a fost preluată de medicii SMURD.

Intervenția echipajului medical a fost una dificilă, aceștia fiind nevoiți să se echipeze cu măști de protecție și tuburi de oxigen, pentru a putea intra în camera în care era închisă femeia.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.