AU INTERZISI! Nicusor Dan taie si spanzura in PMB. Scandal URIAS . A intervenit politia

E scandal la ședința Consiliului General al Municipiului București.

Consilierii PSD vor să intre în sală și nu sunt lăsați. Primarul Nicușor Dan le-a spus celor din PSD să intre online în ședință.

Consilierii PSD snt pe hol, opriți de Poliția locală
Consilierii generali PSD solicită Primarului General al Capitalei, Nicușor Dan, ca ședința convocată astăzi de la ora 11:00 să se desfășoare cu participarea tuturor consilierilor generali în sala Consiliului General al Municipiului București (CGMB) din Primăria Capitalei, așa cum se desfășoară ședințele de Consiliu în toată țara.

Aurelian Bădulescu: Primarul general nu se mai poate ascunde în spatele scuzei unei posibile infectări cu Covid-19
”Cei 21 de consilieri generali ai grupului politic PSD consideră că instituția Primarului Municipiului București nu are atribuții privind stabilirea modalității în care se pot desfășura ședințele Consiliului General al Municipiului București, acesta fiind atributul exclusiv al CGMB în conformitate cu dispozițiile art. 129 alin.3, alin. a al Ordonaței Guvernului nr. 57/2019 privind Codul Administrativ.

De asemenea, consilierii generali ai PSD reclamă comportamentul Primarului General al Capitalei în privința modalității în care convoacă și în acest moment ședintele de Consiliu General, când Capitala a ieșit din scenariul roșu”, a scris consilierul Aurelian Bădulescu pe Facebook.

Potrivit lui, ”acum sunt întrunite toate condițiile pentru desfășurarea cu prezența fizică în sala de Consiliu a tuturor consilierilor generali”.

Sursa: antena3.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu