GENERAL

Au iesit la iveala DETALII ULUITOARE legate de Revoluţia din decembrie 1989. Ion Iliescu e în stare de şoc!

ion iliescu 924x600 1

Detalii uluitoare legate de Revoluţia din decembrie 1989 ies abia acum la iveală, odată cu publicarea rechizitoriului procurorilor din acest dosar cu greutate, în care Ion Iliescu este principalul inculpat. Un subiect fierbinte în acele zile a fost cel al presupuşilor terorişti. Care este, de fapt, adevărul?

Marţi, 16 august, Parchetul General a luat o decizie în premieră în România, publicând rechizitoriul din Dosarul Revoluţiei (mai multe detalii aici).

Din paginile acestui document de câteva sute de pagini au reieşit detalii şocante legate de Revoluţia din Decembrie 1989.

Militarii români au luptat între ei, crezând, în mod eronat, că trag în terorişti
Spre exemplu, un singur regiment a executat aproape o jumătate de milion de trageri într-o singură noapte, în timpul luptelor duse în zona Otopeni între diferite detaşamente militare care credeau că trag asupra „teroriştilor”.

Totul s-a descoperit în Registrul Istoric al Regimentului 321 Mecanizat Râmnicu Sărat: „Nu s-a respectat regimul de foc ordonat, consumându-se foarte multă muniţie, fără un minim efect, în sensul că nu a fost nimicit sau capturat niciun terorist”, scria în registrul respectiv.

„Conţinutul acestui document reprezintă chintesenţa acţiunilor militare din timpul Revoluţiei din decembrie 1989. Aflaţi sub imperiul psihozei terorist-securiste, indusă cu intenţie de factorii decizionali ai CFSN şi ai Consiliului Militar Superior, militarii români, folosiţi în mod intenţionat necorespunzător, au fost implicaţi într-o luptă pe viaţă şi pe moarte cu un duşman inventat de aceiaşi factori amintiţi.

În realitate, probatoriul demonstrează că militarii români au luptat între ei. Toate operaţiunile militare din jurul Aeroportului Internaţional Otopeni au reprezentat o tragică situaţie de foc fratricid. Iese în evidenţă că într-o singură noapte un singur regiment a executat aproape o jumătate de milion de trageri. În acelaşi perimetru s-au aflat concomitent numeroase alte efective ale MApN care, desigur, au purtat şi ele lupte crâncene cu teroriştii”, potrivit rechizitoriului din Dosarul Revoluţiei.

„Au acţionat în mod haotic şi foarte mulţi civili înarmaţi, neinstruiţi militar, unii chiar fiind adolescenţi”
În zona Otopeni-Băneasa au acţionat şi foarte mulţi civili înarmaţi, se mai arată în documentul realizat de procurorii de la Parchetul General.

„Probatoriul administrat a relevat inclusiv faptul că în zona Otopeni-Băneasa, în intervalul 22-30 decembrie, au acţionat în mod haotic şi foarte mulţi civili înarmaţi, neinstruiţi militar, unii chiar fiind adolescenţi. Nici în intervalul menţionat, nici ulterior, la fel ca în toate celelalte zone unde sau desfăşurat ‘lupte’, nu au fost identificaţi aşa-zişii terorişti-securişti sau orice dovezi ale existenţei lor. (…)

Focul fratricid a reprezentat cauza deceselor şi rănirilor de persoane (…) rezultate şi în această zonă”, potrivit rechizitoriului.

La nivelul întregii ţări, forţele Ministerului Apărării au tras peste 12 milioane de cartuşe şi sute de obuze sau grenade.

„Psihoza securist-teroristă a generat numeroase situaţii de foc fratricid, un consum uriaş de muniţie militară, trageri haotice şi, în general, o stare de pericol pentru societate. În intervalul 22-30 decembrie 1989, forţele MApN au tras aproximativ 12.600.000 de cartuşe, plus sute de obuze trase cu blindatele (tancuri), numeroase lovituri cu aruncătoarele de grenade (AG) şi grenade de mână (ofensive şi defensive)”, se mai arată în rechizitoriul procurorilor.

Procurorii consideră că nu au existat terorişti în timpul Revoluţiei din 1989
Cât despre mitul teroriştilor de la Revoluţie, procurorii spulberă definitiv aceste teorii şi pun totul pe seama psihozei şi dezinformării.

Sursa: capital.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.