Au găsit un APARAT FOTO din cel de-Al Doilea Război Mondial. Cand au developat pozele au ramas muti de uimire!

Un căpitan din marina americană şi un istoric au făcut o descoperire incredibilă, în timp ce căutau, în munţii din Luxemburg, obiecte rămase după Bătălia de la Bulge, din Al Doilea Război Mondial.

Căpitanul Mark D. Anderson şi istoricul Jean Muller au descoperit, cu ajutorul detectorului de metale, o groapă săpată pentru adăpost în timpul bătăliei. În interiorul ei au găsit lucrurile care au aparţinut soldatului american Louis J. Archambeau, ucis în timpul bătăliei.

Printre lucrurile soldatului american s-a aflat şi un aparat de fotografiat, cu un film nedevelopat în interior. Anderson şi Muller au developat filmul, iar imaginile care au fost îngropate timp de 70 de ani au ieşit la lumină.

Citiți și:  4 aprilie 1944, cea mai neagră zi a Bucureștiului: 2942 de oameni UCIȘI de bombardamentele "eliberatorilor" americani. Aviatorii care au adus moartea au monument, victimele nicio cruce

poza_5_73217700

Bătălia de la Bulge a avut loc între 16 decembrie 1944 şi 25 ianuarie 1945 şi a produs în rândul armatei americane mai multe victime decât orice altă bătălie din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

VEZI POZELE AICI

CITESTE SI: Această combinaţie te poate omorî. Ce nu trebuie să faci niciodată după ce ai băut bere
116 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU