Au fost publicate primele imagini din filmul despre procurorul Cristian Panait ucis la comanda lui Victor Ponta – VIDEO

procuror-panait-film
Primele imagini din filmul despre cazul procurorului Cristian Panait au fost publicate joi de regizorul peliculei, Tudor Giurgiu, în secvenţele lungmetrajului apărând şi Robert Turcescu, despre care cineastul a precizat, pentru MEDIAFAX, că îşi interpretează propriul rol, cel de moderator TV.

Regizorul Tudor Giurgiu a publicat, joi, pe blogul personal şi pe pagina sa de Facebook primele imagini din filmul despre cazul procurorului Cristian Panait.

Teaserul filmului „De ce eu?”, cunoscut până de curând sub titlul de „Cristian”, începe cu textul scris: „Înainte de 21 decembrie 1989, Securitatea, poliţia politică a regimului comunist, avea un efectiv de 15.312 angajaţi şi beneficia de serviciile a peste 400.000 de informatori”.

Urmează textul „2002. În România existau 7 servicii secrete. Ministere importante aveau propriul Serviciu Secret”, fiind prezentate imagini cu siglele acestora – Serviciul Român de Informaţii (SRI), Serviciul de Informaţii Externe (SIE), Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP), Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), Serviciul Independent pentru Protecţie şi Anticorupţie (SIPA), Direcţia Generală de Informaţii a Apărării (DGIA) şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS).

Informam ca Victor Ponta este asasinul pentru detalii cititi aici:

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Am inteles precizarile redactiei privind comentariile ce le putem face , dar poate ar trebui sa fim la fel de corecti si cu afirmatiile autorilor articolelor de acest gen, in sensul ca ar trebui sa fie semnate si sa-si asume ( si autorul) raspunderea fata de afirmatiile facute, indiferent daca se vor dovedi reale sau nu!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *