AU FOST PRINSI IN URMA CU PUTIN TIMP CAND DOREAU SA TREACA GRANITA SI SA FUGA DIN TARA!

Cei trei asasini ai afaceristului din Vrancea, prinşi când fugeau din ţară.

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 47 de ani au fost încătuşaţi, astăzi, în timp ce încercau să fugă din ţară, la Vama Nădlac.

Poliţiştii de frontieră i-au depistat pe cei trei bărbaţi, domiciliaţi în Bacău şi Vrancea, care încercau să fugă din ţară cu un autoturism marca BMW X5.

Cei trei sunt suspectaţi că, vineri seară, au asasinat un afacerist din Vrancea, în localitatea Slobozia Ciorăşti.

Asasinii l-au împuşcat pe Constantin Chiriţă, patronul unei case de schimb valutar din Focşani, şi l-au lăsat să moară în propria maşină.

„În data de 25.02.2019, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, I.T.P.F. Oradea, s-au prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţenii români S.B., C.M. şi V.G., cu vârste cuprinse între 28 şi 47 ani, domiciliați pe raza județelor Bacău și Vrancea, pasageri într-un autoturism BMW X5.

În momentul efectuării verificărilor, constând inclusiv în accesarea bazelor de date specifice controlului de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele celor trei persoane era emisă o alertă, având ca obiect punerea în aplicare a unor mandate de aducere emise de către autorităţile române într-un dosar de omor”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *