AU FOST PRINSI CEI DOI TIGANI CARE AU UCIS O FEMEIE LA IASI DUPA CE AU INCERCAT SA O VIOLEZE!

Au fost prinşi criminalii femeii găsită dezbrăcată şi plină de sânge, lângă blocuri, în Iaşi. 200 de oameni au fost audiaţi după descoperirea teribilă a cadavrului, sâmbătă.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi i-au prins pe criminalii femeii găsită decedată în Dalas. Este vorba despre doi bărbaţi, unul de 30, cu antecendete penale, şi unul de 48 de ani, care nu a mai avut probleme cu legea, scrie Ziarul de Iaşi.

Cei doi s-au întâlnit cu femeia într-un bar din apropierea cartierului Dalas. Acolo au consumat băuturi alcoolice şi după ce s-au îmbătat cei trei au plecat împreună. Bărbaţii i-au propus femeie să întreţină relaţii sexuale cu ei, dar au fost refuzaţi, motiv pentru care au lovit-o de mai multe ori.

Medicii legişti au concluzionat că moartea a fost cauzată de o lovitură aplicată în zona capului.

Unul dintre cei doi suspecți a recunscout fapta şi a fost reţinut pentru 24 de ore în această seară. Al doilea a fost internat la Institutul Socola pentru o expertiză psihiatrică. Amândoi sunt suspectați şi de tentativă la viol. Până la acest moment nu se cunoaşte identitatea victimei.

Pentru a rezolva cazul 50 de poliţişti au audiat circa 200 de persoane. Nu s-au găsit imagini cu cei doi şi din acest motiv ancheta s-a desfăşurat cu dificultate.

Vezi: CRIMINAL PERICULOS IN LIBERTATE! MISTERUL CADAVRULUI GASIT IERI DUPA BLOCURI

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *