AU FOST PRINSI CEI DOI TIGANI CARE AU UCIS O FEMEIE LA IASI DUPA CE AU INCERCAT SA O VIOLEZE!

Au fost prinşi criminalii femeii găsită dezbrăcată şi plină de sânge, lângă blocuri, în Iaşi. 200 de oameni au fost audiaţi după descoperirea teribilă a cadavrului, sâmbătă.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi i-au prins pe criminalii femeii găsită decedată în Dalas. Este vorba despre doi bărbaţi, unul de 30, cu antecendete penale, şi unul de 48 de ani, care nu a mai avut probleme cu legea, scrie Ziarul de Iaşi.

Cei doi s-au întâlnit cu femeia într-un bar din apropierea cartierului Dalas. Acolo au consumat băuturi alcoolice şi după ce s-au îmbătat cei trei au plecat împreună. Bărbaţii i-au propus femeie să întreţină relaţii sexuale cu ei, dar au fost refuzaţi, motiv pentru care au lovit-o de mai multe ori.

Medicii legişti au concluzionat că moartea a fost cauzată de o lovitură aplicată în zona capului.

Unul dintre cei doi suspecți a recunscout fapta şi a fost reţinut pentru 24 de ore în această seară. Al doilea a fost internat la Institutul Socola pentru o expertiză psihiatrică. Amândoi sunt suspectați şi de tentativă la viol. Până la acest moment nu se cunoaşte identitatea victimei.

Pentru a rezolva cazul 50 de poliţişti au audiat circa 200 de persoane. Nu s-au găsit imagini cu cei doi şi din acest motiv ancheta s-a desfăşurat cu dificultate.

Vezi: CRIMINAL PERICULOS IN LIBERTATE! MISTERUL CADAVRULUI GASIT IERI DUPA BLOCURI

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.