Au dat-o la ziar! „Nu mai urla când faci sex!”. Anunțul pus pe ușa unui apartament din oraș

Vecinii unei turdence sunt exasperați de gemetele sexuale care se aud din apartamentul acesteia, situat pe strada Constructorilor și au decis să-i pună un afiș pe ușă, prin care îi transmis să fie mai atentă la sunetele pe care le scoate, pentru că deranjează vecinii, dar și pentru că sunt copii minori în bloc, scrie turdanews.net .

”Avem o domniță care urlă încontinuu, ziua urlă, noaptea urlă. I-am pus un afiș pe ușă, în speranța că îi va fi rușine, dar nu se oprește. Poate dacă îi faceți un anunț drăguț, să o facă mai discret, se oprește. Doar sper…”, ne-a transmis o vecină a celei incriminate.

Citiți și:  Ce dramă a provocat un vibrator în familia unui zugrav din Prahova

”Nu mai urla! Te aude tot blocul. Avem copii minori. Nu și rușine? Ziua te aud copiii”, este menționat pe afișul pus pe ușa respectivei femei care își trăiește viața amoroasă la intensitate maximă, fără nicio opreliște.

Vecinii ar putea-o reclama și la Poliție, atât pentru că ”deranjează” cu zgomotele pe care le face, cât și pentru că acest comportament poate fi considerat unul ofensator în spațiul public, raportat la normele de conviețuire publică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *