Au dat lovitura! S-a găsit soluția împotriva COVID-19 ce conferă IMUNITATE pe viață

Belgia a înregistrat o victorie absolută în lupta împotriva COVID-19. Această țară din Europa a reușit să găsească salvarea pentru toți oamenii. Ei au venit cu o soluție care oferă imunitate pe viață.

Belgia este la un pas să dea marea lovitură. Această țară a inventat un vaccin anti-Covid care ar oferi imunitate pe viață. Totul a pornit de la munca întreprinsă de mai mulți cercetători din Belgia. Aceștia au dezvoltat un vaccin ce ar oferi imunitate pe viață împotriva SARS-CoV-2.

Oamenii de știință de la Institutul Rega al renumitei Universităţi Catolice din Leuven susțin că vaccinul produs de ei va fi o alternativă viabilă la celelalte de până acum. Vaccinul oamenilor de știință din Belgia se află în prezent în faza de testare. El ar urma să fie distribuit în această toamnă, susține digi24.

“Suntem singura echipă din lume care folosim vaccinul împotriva febrei galbene ca vector, ca punct de plecare pentru vaccinul nostru. Alte companii precum Astra Zeneca şi Johnson&Johnson folosesc virusuri comune de gripă pe care-i pun în ARN mesager. Avantajul vaccinului nostru este că protejează şi împotriva febrei galbene, iar pentru America Latină şi Africa poate fi un bonus. În momentul în care China a pus codul genetic al lui SARS-COV-2 online, pe 11 ianuarie 2020, noi am început să dezvoltăm în două săptămâni, să iniţiem vaccinul”, susține Johan Neyts, şeful Institului Rega-UCL Louvain.

Citiți și:  Sinuciderea asistată medical este permisă numai persoanelor vaccinate

Vaccinul Institutului Rega din Belgia poate fi transportat la – 8 grade Celsius şi păstrat în frigidere obişnuite. Spre deosebire, cele de la Pfizer se mențin la – 70 de grade Celsius sau Moderna, la – 20 de garde Celsius.

Cercetătorii din Belgia au spus exact
“După o singură doză, la zece zile după aceasta, vaccinul nostru s-a dovedit că este eficient total pe animale. Imaginaţi-vă că dacă în China, s-ar fi permis accesul imediat cu medicamente, trimise şi transportate prin Organizaţia Mondială a Sănătăţii, pentru primii bolnavi, medici, asistente, familiile lor, împreună cu carantina, am fi putut controla izbucnirea pandemiei”, a mai spus directorul Institutului belgian.

Citiți și:  12.383 de motive pentru care NU mă vaccinez cu Serul Experimental

În Uniunea Europeană se folosesc, în prezent, două vaccinuri: Pfizer Biontech şi Moderna. Executivul comunitar mai are acorduri de achiziţie de vaccinuri împotriva COVID-19. E vorba de companiile AstraZeneca, Johnson & Johnson, Sanofi, CureVac şi Valneva. Bruxelles-ul le-a cerut statelor membre să nu mai lanseze achiziţii proprii de vaccinuri, în paralel cu ale Comisiei. Se cere să se raporteze dozele de vaccinuri administrate.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *