AU DAT FOC unui centru de VACCINARE (video)

Polonezii dau foc unui centru de vaccinare

În Zamość din estul Poloniei, un punct de vaccinare mobil și un sediu sanitar local au fost incendiate duminică seara. Poliția a sporit supravegherea punctelor de vaccinare din întreaga regiune. De asemenea, a fost anunțată creșterea monitorizării și controlului poliției în punctele de vaccinare din Voievodatul Lubelskie. În același timp, poliția îl caută pe vinovat, care a fost filmat de camera de luat vederi.

Atacul de la Zamość nu a fost primul de acest fel. Sâmbătă, în portul baltic Gdynia, a avut loc un incident în apropierea unui autobuz de vaccinare.

În urmă cu o săptămână, a avut loc un alt incident în timpul căruia un grup de susținători anti-vaccinare au încercat să asalteze un punct de vaccinare în Grodzisk Mazowiecki, în centrul Poloniei. Unii dintre agresori au fost reținuți.

Chiar dacă poliția a anunțat că tentativele de blocare a punctelor de vaccinare vor fi întîmpinate cu un răspuns ferm și dur din partea poliției, polonezii duc o luptă pentru libertate în care recunosc că vaccinarea.

Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *