Au ARUNCAT CU MUSTAR pe masina lui Tudorel Toader! „Nouă ne-a sărit muștarul!” | FOTO

Oamenii au atacat iarasi sediul Ministerului Justiției. După atacul cu sos de roșii, protestatarii au mânjit o mașină a ministerului, care era parcată în fața instituției, cu muștar.

Și au anunțat, printr-un mesaj pus chiar pe mașină: „Nouă ne-a sărit muștarul! Voi mai rezistați?”. La acțiune au participat Sandi Matei și Marian „Ceaușescu”, doi dintre cei mai vocali protestatari, dar și alții. Câţiva protestatari, printre care Sandu Matei şi Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu, au fost ridicaţi joi seară de jandarmi după ce au aruncat cu ketchup la intrarea în sediul ministerului Justiţiei şi cu muştar pe o maşină a instituţiei.

Marţi seară, aceiaşi manifestanţi, printre care protestatarul Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu”, şi Cristian Dide, au mers în faţa Ministerului Justiţiei, după ce Executivul a modificat prin ordonanţă de urgenţă legile justiţiei, şi au aruncat cu ketchup pe pereţi, în semn de protest. Ulterior, protestatarii au fost duşi de către jandarmi la secţia 17 de poliţie şi amendaţi cu 2.000 de lei.

Citiți și:  Tudorel Toader, dezvăluiri șocante despre CELEBRA scrisoare anti-Kovesi, catre Financial Times . 'Am aflat după ce a apărut. A costat 40.000 de euro'

„Corpul delict” a rămas pe scările instituției

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.