Au aparut filmarile de dinaintea TREGEDIEI din Colectiv. – VIDEO

inc

Mai multe imagini inregistrate cu cateva minute inaintea producerii tragediei din Clubul Colectiv au fost postate pe internet. Imaginile sunt cele obisnuite de la un concert, lumea din public dansa, simtindu-se bine, in timp ce pe scena formatia Goodbye to Gravity interpreta piese din repertoriul trupei.

Filmarile au fost incarcate pe canalele de YouTube yoman si Arhiva Mea. Intr-unul dintre clipuri, in primele minute ale inregistrarii, camera este indreptata spre public si se poate vedea cum spectatorii se bucura de atmosfera de la concert. In imagini apare si un fotograf, aflat de asemenea, langa scena, care surprinde instantanee cu membrii trupei Goodbye to Gravity.

O alta inregistrare din seara concertului este editata, in sensul suprapunerii sunetului de pe CD al melodiei „The Day We Die” (Ziua in care vom muri, n.r.) peste imaginile surprinse in timpul interpretarii acesteia in concert.

Inregistrarea a fost realizata de Vlad Busca, reprezentant al Universal Music Romania, in timpul concertului. El a spus ca „The Day We Die” a fost piesa care a deschis concertul trupei Goodbye to Gravity, care isi lansa atunci albumul „Mantras of War”.

De asemenea, potrivit lui Vlad Busca, incendiul nu a izbucnit de la artificiile care se vedeau in inregistrarea sa de pe YouTube, ci mai tarziu , dupa aproximativ o jumatate de ora, in jurul orei 22.30.

VEZI SI: SOCANT! Un cadru medical aflat la clubul Colectiv da cartile pe fata! „Acolo au fost 63 de morti! Oamenii si-au ingropat copiii sub amenintari politice”!

One comment

  1. Nu fiti stupizi..melodia este deja terminata….nu incercati sa faceti o tragedie m-ai mare decat e!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *