ATENTIONARE METEO: COD GALBEN IN URMATOARELE JUDETE:

INFORMARE METEO: De luni, 11 februarie ora 20:00 pana miercuri, 13 februarie ora 10:00 vor fi precipitatii in general moderate cantitativ si intensificare temporare ale vantului.

In intrvalul mentionat, in majoritatea regiunilor temporar vor fi precipitatii si local se vor acumula cantitati cuprinse intre 10 si 20l/mp.

La munte, in Transilvania, in jumatatea de nord a Moldovei si in Maramures vor fi mai ales nori si lapovita si se va depune strat de zapada.

In Banat precipitatiile vor fi mixte, iar in Oltenia si Muntenia vor predomina ploile pana marti seara (12 februarie) apoi vor fi mai ales ninsori.

Temporar vantul va avea intensificari in cea mai mare parte a tarii, cu viteze cuprinse in general intre 45 si 55km/h, dar mai ales la munte, in vestul si sudul Olteniei si in sud-vestul Munteniei, unde pe parcursul zilei de marti (12 februarie) rafalele vor fi in jurul a 60-70 km/h.

ATENTIONARE METEOROLOGICA COD GALBEN:

Intervalul de valabilitate: 11 februaie ora 22 – 13 februarie, ora 02:00.

Fenomene si zone vizate: ninsori importante cantitativ, strat consistent de zapada si viscol in zona montana.

In intervalul mentionat in zona montana vor fi ninsori importante cantitativ si se va depunde strat consistent de zapada.

Vantul va avea intensificari, cu viteze mai mari la altitudini de peste 1500m, unde temporar rafalele vor depasi 80-90 km/h si va fi viscol.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *