Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONAL

ATENTIONARE de ULTIMA ORA: TEMPERATURILE scad brusc! Iata zonele vizate. Urmeaza un val de aer rece

vremea22

Meteorologii ANM anunță că în următoarele zile iarna va începe să își intre în drepturi, iar temperaturile vor scădea și ne putem aștepta chiar și la ninsori.

În această noapte, cerul va fi variabil, cu nebulozitate stratiformă sau ceață pe arii restrânse în zonele joase din sud și est și izolat în rest. Înnorări temporare și ploi slabe se vor semnala pe suprafețe mici în extremitatea de nord a țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime se vor situa între -4 și 7 grade.

Cum va fi vremea luni, 8 ianuarie
Valorile termice diurne vor marca o scădere față de ziua precedentă în est, sud și centru, în timp ce în restul teritoriului se vor menține cu mult mai ridicate decât în mod caracteristic acestei perioade. Cerul va fi temporar noros, iar în regiunile extracarpatice nebulozitatea de tip stratiform se va extinde treptat dinspre Moldova și mai ales spre seară și noaptea, pe spații restrânse, se vor semnala ploi slabe sau burniță.

În zona Carpaților Orientali vor fi precipitații mixte și condiții de polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 15 grade, iar cele minime se vor situa între -3 și 7 grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar la cote mai reduse și în sudul Banatului. Dimineața și noaptea local va fi ceață.

În București, valorile termice diurne vor marca o scădere față de ziua precedentă, însă se vor situa în continuare peste normele caracteristice perioadei. Cerul variabil ziua, se va acoperi treptat în partea a doua a intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 9 grade, iar cea minimă de 2…4 grade. Mai ales dimineața și în prima parte a nopții vor fi condiții de ceață.

Cum va fi vremea marţi, 9 ianuarie
Valorile termice vor continua să scadă în toată țara, însă în vest și nord-vest vremea va fi în continuare caldă. Cerul va avea înnorări temporare, iar în regiunile extracarpatice va fi mai mult acoperit și trecător va ploua slab sau va burnița pe spații restrânse în Oltenia și Muntenia și izolat în Dobrogea și Moldova. În Carpații Meridionali și în jumătatea sudică a Carpaților Orientali vor fi precipitații mixte și condiții de polei.

Vântul va avea izolat intensificări, iar pe crestele montane, în special ale masivelor sudice și sud-vestice va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, ușor mai scăzute în nord-est, iar cele minime se vor situa între -6…-5 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 5…6 grade în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea, în zonele joase, izolat vor fi condiții de ceață.

În București, valorile termice vor continua să scadă ușor. Cerul va fi noros și vor fi condiții ca trecător să plouă slab sau să burnițeze. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de 1…3 grade.

Cum va fi vremea miercuri, 10 ianuarie
Vremea se va menține caldă în vest, nord-vest și centru, unde cerul va fi temporar noros, iar spre seară și noaptea în Maramureș și estul Transilvaniei, pe arii restrânse va ploua slab. În regiunile extracarpatice, nebulozitatea joasă va persista și local va ploua slab sau va burnița. În zonele de munte, iar trecător, în special în partea a doua a intervalului și în cele de deal, precipitațiile vor fi mixte.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte, dar local și temporar și în sud și est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, iar cele minime se vor situa între -2 și 7 grade. Mai ales dimineață, în zonele joase din vest vor fi condiții de ceață.

În București, nebulozitatea joasă va persista și trecător va ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 4…5 grade.

Cum va fi vremea joi, 11 ianuarie
Vremea va fi în general închisă în jumătatea de sud a țării, unde local vor cădea precipitații. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și precipitațiile se vor semnala doar pe spații restrânse. Acestea vor fi predominant sub formă de ploaie, iar la munte și trecător în zonele deluroase lapovițe și ninsori.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud. Valorile termice nu vor avea variații semnificative față de ziua precedentă, astfel încât temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 10 grade, iar cele minime între -3 și 5 grade.

În București, vremea se va menține închisă și temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade.

Cum va fi vremea în weekend
De vineri până duminică, valorile termice vor fi în scădere și se vor situa în jurul normelor climatologice specifice acestei perioade. Local și temporar vor fi precipitații slabe, mai ales în regiunile sud-vestice și vestice.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.