ATENTIE! VIDEO SOCANT! Un individ (cel mai probabil tigan) cu cagulă pe cap a bătut şi jefuit o familie de bătrâni din Buzau

batrani

Doi soţi, de 82 şi 79 de ani, din localitatea buzoiană Gherăseni, au trăit clipe de coşmar, azi-noapte. Un individ cu cagulă pe cap le-a intrat în casă şi i-a bătut crunt până au spus unde ţin banii. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Buzău.

Bătrânii au încercat să opună rezistenţă dar în cele din urmă au fost snopiţi în bătaie de atacator până i-a spus unde au banii. Tâlharul s-a făcut nevăzut în noapte cu cel puţin 1.200 lei, pensia bătrânilor pe o lună.

Cu ultimele puteri si plină de sânge pe faţă, femeia a reuşit sa iasă din casă si să alerteze vecinii, care au anunţat imediat poliţia. „A dat buzna peste noi si nu a vrut decât banii. Ne-a luat pensia pe care am avut-o sub pernă că abia o luasem adică vreo 12 milioane”, a declarat bătrâna tâlhărită.

Cei doi bătrâni s-au ales cu răni grave la faţă. Au fost preluaţi de un echipaj al Ambulanţei şi transportaţi la Spitalul Judeţean Buzău pentru îngrijiri medicale.

La faţa locului, poliţiştii au început investigaţiile pentru a stabili exact felul în care bătrânii au fost jefuiţi, cercetările fiind în curs sub îndrumarea procurorilor criminalişti. Anchetatorii nu au dat până acum de urma infractorului.

O vecină a povestit cum i-a găsit pe cei doi bătrâni şi cum a chemat poliţia. “A intrat cineva peste ei şi i-a bătut, i-a făcut mar. În dormitorul lor este numai sânge pe perna, pe pat, pe geamuri, peste tot. A fost foarte rău”, a declarat Elena Poncea, vecina celor doi bătrâni tâlhăriţi.

De asemenea, vecinii cred că atacatorul trebui să fie o persoană care îi cunoştea pe cei doi şi care ştia că există bani în casă. Cele două victime sunt cunoscute în sat ca fiind oameni gospodari şi îşi luaseră de curând pensia.

„E clar, a venit la sigur după bani. Altceva ce sa ia de la doi moşi? Daca era altceva intra direct în grajd, lua animalul, lua ce a avea nevoie. Eu cred totuşi că era cineva care îi cunoştea”, a declarat Dănuţ Dumitru un localnic din Gherăseni.

Dacă va fi găsit, infractorul riscă să petreacă mulţi ani după gratii întrucât acesta ar putea fi acuzat şi de tentativă de omor.

ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *