ATENTIE! Specialistii AVERTIZEAZA! România poate fi lovită crunt. Pericolul nu a trecut


Avertisment terbil al specialiștilor. România poate fi lovită crunt de coronavirus în orice moment. Pericolul nu a trecut până acum și trebuie să continuăm să trăim cu frică.

Avertisment teribil al unuia dinte cei mai importanți specialiști din România. Numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a depășit pragul de 10.000 de cazuri în doar două luni, dar pericolul nu a trecut.

Avertisment teribil al specialiștilor
Managerul Spitalului Victor Babeș trage un semnal de alarmă. Acesta avertizează și transmite cum ar trebui să trăim de acum încolo pentru a ne feri cât mai mult. Frica nu trebuie să dispară.

Doctorul Emilian Ioan Imbri spune că, în ciuda faptului că măsurile de relaxare vor începe din data de 15 mai, medicii nu pot lăsa garda jos.

”Nu ne-am liniștit, pentru că ceva poate nu va fi în regulă, ceva crunt. (…) Cred că jumătate din capacitatea spitalului va rămâne dedicată bolnavilor cu coronavirus, pentru că septembrie și octombrie nu sunt departe. Lunile astea trec și noi știm ceva despre COVID, dar nu știm mare lucru”, spune medicul.

Medicul susține că nu trebuie să ne relaxăm total, ci să ne desfășurăm toate activitățile cu mare atenție.

”Cu grijă, cu atenție și cu spaimă și cu frică. Dar nu o frică care să îi facă se se ascundă prin locuri din casă să nu se gasească nici pe ei. Acum se vede ce au spus specialiștii. După Paște, simțim o creștere ușoară a cazurilor. O zi mai crește, o zi mai scade. Dar este de remarcat faptul că sunt cazuri ceva mai grave, cu simptomatologie mai gravă decât ce am avut până acum”, declară medicul.

Cât despre 1 mai, Imbri susține că grătarele nu sunt cea mai bună idee. ”Deja se fac antrenamente la grătare și noaptea și ziua cu 1 mai. Atrag și eu atenția sau trag un semnal de alarmă. Sunt bune și grătarele, dar haideți să mai avem răbdare”, a mai spus specialistul la Antena 3.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *