ATENTIE! Se dau 450 de lei pe lună! Mii de români pot beneficia de aceasta sumă. Ce trebuie sa faci


Se dau 450 de lei pe lună. Mii de români ar putea beneficia de acești bani doar prin depunerea unei cereri online. Banii vor fi dați pe o perioadă de șase luni de zile.

Totul este prevăzut în programul „Bursa virtuala”, derulat de Asociația DLM Romania. Astfel, copiii care sunt activi la orele de curs online vor beneficia de un ajutor lunar in valoare de 450 ron pe o perioada de 6 luni.

Estimările consiliului DLM Romania arată că vor beneficia de acest tip de ajutor circa 100.000 de copii.

Pentru acordarea programului „Bursa virtuala”, cererile de inscriere se depun online pe site-ul oficial al asociatiei DLM Romania. Declarațiile si documentele intocmite in urma verificarilor se vor depune ulterior la institutia de invatamant la care sunt inscrisi minorii de catre reprezentatii sociali DLM Romania.

Formularul de inscriere cat si conditiile sunt afisate mai jos. Pentru validarea formularului este necesara depunerea in contul Asociatiei DLM Romania sub forma de donatie suma de 50 ron. Suma v-a fi folosita pentru verificarea informatiilor oferite si intocmirea actelor necesare. Acest lucru a fost stabilit de catre consiliul DLM pentru a evita deplasarile in numar mare. Contul poate fi gasit la sectiunea „Doneaza” sau aici.

Pentru a benefica de acest ajutor, minorul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

Sa aiba o varsta cuprinsa intre 4 – 18 ani
Sa fie prezent la minim 10 ore de curs online pe saptamana
Veniturile lunare ale familiei sa nu depaseasca 2.500 lei

Sursa: capital.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU