Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

ATENŢIE! Noua metodă prin care vă sunt goliţi banii de pe card. Vă puteţi trezi fără niciun leu

card

Dacă obișnuiți să faceți plăți direct de pe card ați face bine să țineți cont de anumite reguli. Hackerii pândesc fiecare tranzacție nesecurizată și vă puteți trezi fie cu date personale furate, fie cu banii de pe card furați.

Specialistii ne avertizeaza ca daca obisnuim sa tinem banii pe card, asta nu inseamna ca sunt mai protejati decat daca i-am pastra in portofel. Tocmai de aceea ar trebui sa respectam anumite reguli de securitate când facem tranzacţii prin card.

Cardul poate fi un instrument comod pentru a face cumparaturi online, dar atentie la site-urile care vand produse. Alegeti paginile care incep cu https”, în loc de standardul http”. Acesta este un indiciu că site-ul respectiv foloseste un cod de criptare la transmiterea de date online.

De asemenea, calculatoarele şi reţelele WiFi publice sunt extrem de vulnerabile. Dacă nu retineţi codul pin de la card, atenţie cui i-l spuneţi sau unde il notati, nu-l scrieti în agende care ar putea fi la îndemâna oricui.

În plus, fiti atenti la mailurile pe care le primiti si care par a fi trimise de o banca sau un comerciant si in care vi se cere sa retrimiteti datele de pe card. Acestea pot fi o inselatorie.

Hackerii acţionează atunci când utilizatorii cardurilor sunt neatenţi sau prinşi în anumite activităţi, aşa că de multe ori, perioada vacanţelor este un prilej pentru hoţii internauţi. Când călătoriţi aveţi grijă să folosiţi cardul doar la ATM-uri bancare si la comercianţi autorizati, altfel riscaţi ca vacanţa să devină un coşmar. (sursa)

VEZI SI: Cati bani iti ia banca intr-un an daca ai SALARIUL PE CARD. Topul comisioanelor de retragere si administrare

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.