Atentie la modul in care va asigurati autoturismele!

In dupa-amiaza zilei de 30 septembrie a.c., politistii din cadrul Postului de politie comunal Vadu Pasii au fost sesizati de un localnic in varsta de 21 de ani cu privire la faptul ca i-a fost sustras radio-casetofonul din autoturismul proprietate, fiindu-i creat un prejudiciu de 130 de lei. Din primele cercetari efectuate de politistii care s-au deplasat la fata locului a rezultat ca banuitul ar fi profitat de neglijenta proprietarului autoturismului care nu a asigurat portierele si a lasat deschis unul dintre geamuri, protivit NewsBuzau.ro.

Din investigatiile efectuate a rezultat ca banuit de comiterea faptei ar fi un localnic in varsta de 44 de ani. In cauza s-a intocmit dosar penal cercetarile fiind continuate de catre politistii din cadrul Postului de politie comunal Vadu Pasii.

Politistii reamintesc detinatorilor de autovehicule ca pentru prevenirea unor astfel de fapte trebuie sa se asigure ca au inchis portierele si geamurile masinilor chiar si atunci cand se indeparteaza pentru scurt timp. Totodata, este indicat ca obiectele de valoare sa nu fie lasate la vedere pentru a nu atrage atentia raufacatorilor.

VEZI SI: VIDEO SOCANT: Bataie cu CUTITELE intre imigranti la Frankfurt

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *