Atenție! Imagini ȘOCANTE! VIDEO cu tânărul electrocutat duminică în Gara Focșani

Momentul când tânărul care a sărit de pe pasarela care traversează liniile de cale ferată din Gara Focşani, a ajuns în zona de inducție a liniei de contact CFR, aflată sub o tensiune 27.000 de volți.El a fost din păcate electrocutat mortal instantaneu.

Au apărut imagini înregistrate cu ultimele clipe de viață ale tânărului în vârstă de 16 ani care s-a electrocutat duminică seara, 5 decembrie 2021, în jurul orei 21:00, în Gara Focșani. Acesta nu a avut nicio şansă de supravieţuire după ce s-a aruncat pe un vagon aflat foarte aproape de linia de înaltă tensiune, direct de pe pasarelă peste linia ferată din Gara Focşani.

Reamintim că adolescentul din Vrancea s-a aruncat de pe pasarela care traversează liniile de cale ferată din Gara Focşani, direct pe un vagon aflat în apropierea liniei de înaltă tensiune a rețelei CFR și a fost electrocutat instantaneu, neavând nicio șansă de supraviețuire.

Pasarela care traversează liniile de cale ferată din Gara Focşani este închisă de mai mulţi ani, dar băiatul a reuşit să pătrundă pe ea şi de la acea înălţime s-a aruncat direct pe vagonul unde și-a găsit instantaneu sfârșitul.

Tânărul era însoţit de un grup de colegi care i-au atras atenția asupra pericolul la care se expune, dar el nu le-a dat ascultare.

În materialul video de mai jos, care conține imagini cu un puternic impact emoțional, se vede clar cum s-a întâmplat toată tragedia.

Tânărul electrocutat este, conform informațiilor vehiculate în mediul online, din cartierul Unirea-Odobeşti şi era elev în clasa a VIII-a la Şcoala Nr. 3 din Focşani. Conform acelorași surse, în ultimul timp acesta avea multe absenţe la şcoală. Părinţii săi se pare că mai au acasă un copil de trei ani.

Sursa: Ziarul de Vrancea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *