ATENTIE, IMAGINI SOCANTE DE LA EXPLOZIA DIN BEIRUT! FILMARI VIDEO CARE NU APAR LA TV

Explozie puternică în Beirut – Agresiune iudaică sau “accident nefericit”?

O explozie puternică a zguduit orașul Beirut. Sunt cel puțin 70 de morți și 2700 de răniți, spune ministrul sănătății Hamad Hassan. Se așteaptă o creștere a deceselor în urma căutării persoanelor dispărute, raportează Npr.org.

Conform site-ului Time.com , cauza exploziei este neconuscută.

Considerăm firesc să întrebăm, având în vedere istoria agresiunilor israeliene, este Israel răspunzător pentru această distrugere?

Inregistrarile video sunt disponibile aici.

Coincidență? În 2018 Netanyahu amenința că va ataca portul din Beirut

Într-un discurs în cadrul celei de a 73-a sesiuni a Adunării Generale a ONU din 2018, premierul israelian Benjamin Netanyahu a avertizat că locația exploziei masive de Marți la Beirut se afla în vecinătatea „site-urilor secrete” unde Hezbollah a transformat „proiectile banale” în „rachete ghidate de precizie care pot viza adânc în Israel”.

Sugerând un potențial atac iminent, Netanyahu a avertizat civilii libanezi că sunt folosiți ca „scuturi umane”. Premierul israelian a dezvăluit apoi locația site-urilor, primul fiind în zona unde Marți a avut loc explozia imensă.

Netanyahu a trimis către Hezbollah un avertisment cu privire la un posibil atac preventiv spunând: „Israel știe. De asemenea, Israel știe ce faci și unde faci. Iar Israel nu te va lăsa să scapi ! ”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *