Atenție! Ce iti INTERZICE JANDARMERIA sa faci de 1 decembrie

Comercializarea băuturilor alcoolice va fi interzisă de 1 Decembrie, în Alba Iulia, în proximitatea Parcului Unirii, în zona în care vor avea loc ceremoniile de Ziua Națională, potrivit unei dispoziții date de primarul Mircea Hava.

„Se interzice în data de 1 Decembrie, între orele 8,00 şi 16,30, desfacerea şi comercializarea băuturilor alcoolice, la o distanţă de 500 de metri faţă de Parcul Unirii din municipiul Alba Iulia”, precizează articolul 1 al dispoziţiei date de edil.

Măsura face ca reconstituirea Marii Adunări Naționale de la Alba Iulie să fie și mai autentică, dat fiindcă și acum 100 de ani autoritățile interziseseră consumul de băuturi spirtoase pe durata întregii zile.

Dispoziția de interzicere a comercializării băuturilor alcoolice va fi valabilă în intervalul orar 8.00 și 16.30, urmând să înceteze imediat după terminarea paradei militare. Aceasta a fost comunicată agenţilor economici din zona vizată, precum şi Poliţiei municipiului Alba Iulia, Jandarmeriei, Poliţiei Locale şi Instituţiei Prefectului judeţul Alba, scrie b1.ro.

La Alba Iulia, de de Ziua Naţională, sunt aşteptaţi să participe la ceremonii peste 100.000 de oameni.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU